logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

18 de Novembre, Dia Mundial de la MPOC

El Dia Mundial de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) és una data afavorida per l'OMS i la Iniciativa Mundial contra la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (GOLD). Amb aquesta data s'intenta promoure arreu del món una profunda comprensió de la malaltia i una millor atenció als pacients. Aquest any el seu lema és "Sense alè però no indefens".

La MPOC, o malaltia pulmonar obstructiva crònica, és una malaltia de la que formen part la bronquitis crònica, l'emfisema i diferents graus d’obstrucció del flux d’aire als pulmons. Molts malalts afectats per algun tipus de MPOC no en són conscients i encara no s’han diagnosticat correctament.

El projecte GOLD és una iniciativa mundial contra la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica que cada any aglutina tots els sectors interessats, especialment el dels professionals de la medicina, per la millora dels problemes respiratoris.

Un dels punts més decisius del diagnòstic de la MPOC és identificar una possible limitació reversible al flux aeri. L'espirometria és una prova respiratòria ràpida i molt senzilla que mesura la capacitat i el volum pulmonar i és imprescindible pel diagnòstic i el seguiment de la resposta al tractament de la MPOC.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue