logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Centre Mèdic Rambla Nova incorpora a Clínica Baviera a la Unitat d'Oftalmologia

Clínica Baviera, centre oftalmològic de referència a nivell estatal i a la ciutat de Tarragona, s’incorpora al Centre Mèdic Rambla Nova a partir del proper 15 de febrer per atendre la Unitat d’Oftalmologia. La Dra. Rosa Goriet Pardo i el Dr. Jesús Sanchez Sangrós, lideren l’equip mèdic encarregat d’atendre la unitat.

La consulta d’oftalmologia estarà dotada de l’equipament necessari per al diagnòstic i tractament de les principals patologies oculars, essent els tractaments més destacats la cirurgia refractiva làser (per a la correcció de miopia, hipermetropia i astigmatisme) i les intervencions de cirurgia de cataractes i presbícia mitjançant l’implant de lent intraocular.

Clínica Baviera és present a Tarragona des de l’any 2000. Actualment, Clínica Baviera compta a Tarragona amb un equip de 20 persones, entre els que destaquen 6 metges oftalmòlegs de diferents subespecialitats. En aquests 15 anys de feina, l’equip de Clínica Baviera Tarragona ha atès a més de 16.000 pacients i ha realitzat 23.000 tractaments de cirurgia ocular; contribuint, a més, a una important labor de difusió i cura de la Salut Visual de la població.

Clínica Baviera es va fundar fa més de 25 anys a València. Actualment, Clínica Baviera compta amb més de 70 clíniques oftalmològiques a Espanya, Alemanya, Àustria i Itàlia. La Companyia és un referent en el camp de l’oftalmologia a nivell europeu, especialment en l’àrea de la cirurgia refractiva per a la correcció de la miopia, hipermetropia i astigmatisme i cirurgia intraocular per a l’eliminació de cataractes i presbícia. El centre disposa, també, de tractaments per a la resta de patologies oculars com el glaucoma, queratocon, afeccions d’estructures perioculars (parpelles, òrbita i vies llagrimalls), afeccions i malalties corneals (conjuntivitis, queratitis, etc.), malalties retinianes i estrabisme.

L’objectiu és oferir a Tarragona una assistència mèdica integral a l’àrea d’oftalmologia de màxima qualitat.

En l'acte de formalització, hi han estat presents en Víctor Revilla, responsable de l'àrea de Catalunya, Aragó i Balears, Anna Torres, directora gerent de Tarragona i Reus, la Dra. Teresa María Argemí, coordinadora mèdica del centre, i en Félix Mesalles, conseller delegat del Centre Mèdic Rambla Nova.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue