logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Els doctors Clavel i Català van participar en una reunió per a definir el futur de la artroplastia

El passat 24 de novembre, els nostres doctors Pablo Clavel i Ignasi Català van assistir, a Le Mans, a la reunió internacional sobre la artroplastia lumbar i cervical: Disc prosthesis: failures, revisions and strategies.  
L'objectiu de la trobada era reunir els principals experts mundials en aquesta mena de cirurgia per a exposar les seves incidències i posar en comú estratègies per a evitar-les o resoldre-les.
El doctor Clavel va ser un dels membres més destacats de la reunió amb la seva ponència titulada “Coronal scollosis after lumbar disc replacement. Why and when?”.
 
disc
 

 

L'Institut Clavel, referència mundial en artroplastia, porta tota la seva experiència fins al Brasil
 

El doctor Clavel va acudir com a convidat especial i ponent al XVIII Congrés de l'Acadèmia Brasilera de Neurocirurgia, celebrat els passats dies 28 i 29 de març a Foz d’Iguaçu, el Brasil. Allí va tenir l'oportunitat d'ensenyar els nous conceptes sobre la cirurgia de la deformitat, compartir la seva experiència en la artroplastia i mostrar com la nova tecnologia EOS millora la planificació de les intervencions de columna. Les conferències van ser un èxit, especialment la que va tractar sobre la artroplastia, una cirurgia que a penes es realitza al Brasil a causa de la falta d'implants i d'experiència en l'abordatge anterior a la columna lumbar.
 
2

L'Institut Clavel ajuda a situar a Espanya en l'avantguarda de la cirurgia de la columna
 

El Doctor Català, un dels doctors referencia de l'Institut Clavel, ha recorregut el país compartint el coneixement de l'Institut i col·laborant en diversos procediments. Va començar amb la impartició d'un curs per a residents sobre tècniques bàsiques de la columna a Lleida, mostrant l'experiència de l'Institut en els abordatges anteriors lumbars. De la mateixa manera, es va desplaçar a Madrid per a formar a un grup d'especialistes en la tècnica de fusió de sacroiliaca. Finalment, va col·laborar en la implantació de la primera pròtesi lumbar M6 a Andalusia de la mà del Doctor Periañez a Sevilla.
 
3

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la