logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Els beneficis de deixar de fumar

Des de 1988 L'Organització Mundial de la Salut celebra cada 31 de maig, el Dia Mundial Sense Tabac per conscienciar i informar a la població en general sobre els perills que suposa el consum de tabac. Aquest any se centra, a més de destacar els rics associats al consum de tabac, a promoure l’aplicació de polítiques públiques eficaces per a reduir aquest consum.

El consum de tabac és la primera causa de mortalitat prematura i evitable. No cal dir també que es un dels factors de risc més importants de les malalties cardiovasculars, respiratòries cròniques i de càncers (pulmó, gola, llengua, bufeta)

Penseu que una quarta part de les persones fumadores morirà durant la seva vida activa i perdrà entre 20 i 25 anys de vida.

Els beneficis de deixar de fumar són clars:

Deu anys després de deixar de fumar, un ex fumador, té el mateix risc de contraure malalties que un no fumador.

Deixar de fumar no és fàcil però és possible.

El test de Fagerström et permetrà calcular el teu grau de dependència a la nicotina i prendre les mesures oportunes demanant ajut l’especialista.

Si la teva puntuació és igual o superior a 4, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue