logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Rinoplàstia

La rinoplàstia és l'art de remodelar el nas, millorant tant la seva funció com el seu aspecte extern. El nas ocupa un paper central en la configuració de la cara, pel que la seva deformitat, fins i tot amb petits defectes, assumeix un caràcter prominent interrompent l'harmonia facial. Això contribueix al fet que la rinoplàstia sigui una de les cirurgies plàstiques més sol·licitades.

No hem d'oblidar que la funció principal del nas és la respiració, de manera que l'aspecte fisiològic ha de ser part integrant de qualsevol rinoplàstia. La intervenció ha de considerar-se un èxit quan els/les pacients milloren el seu aspecte i respiren millor després de la cirurgia.

La definició d'un nas bonic ha anat variant al llarg de la Història, no solament recent sinó antiga. Tot i així, sempre prevalen els conceptes de simetria i harmonia. Hi ha pacients que acudeixen a la nostra consulta amb fotos d'estrelles de cinema o models amb nassos bonics. És important remarcar que un nas bonic ha de "encaixar" en l'estructura i els trets de cada cara. No existeix un únic patró de bellesa. Cada nas ha de trobar el seu equilibri dins de cada cara. En aquest sentit és fonamental la comunicació entre pacient i cirurgià: el/la pacient ha de transmetre els trets que no li agraden del seu nas, l'especialista ha de mostrar quins aspectes resten homogeneïtat al seu nas a l'entorn de la seva anatomia facial. Entre tots dos han de trobar el nas que harmonitzi amb la seva cara i que li faci feliç.

La intervenció es porta a terme sota anestèsia general. Després de la cirurgia el seu nas romandrà cobert per una petita fèrula. S'ha d'afegir un taponament nasal durant pocs dies si s'ha realitzat cirurgia septal. Els pacients habitualment es sorprenen que no presenten dolor després de la intervenció. Haurà de dormir amb el capçal del llit una mica incorporat per evitar la inflamació facial. La fèrula es retira al cap d'una setmana. El seu nas presentarà certa inflamació, però tindrà un aspecte molt acceptable i podrà reincorporar-se al seu treball. Haurà d'evitar durant 6 setmanes l'ús d'ulleres, els esports de contacte o les activitats en què pugui rebre un traumatisme accidental. Si apareixen hematomes, aquests desapareixeran en unes 2 setmanes.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue