logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Fes-te donant d'organs

Moltes les persones que decideixen fer-se donants d'òrgans en un gest de solidaritat i generositat enorme amb els altres.

Aquest gest ajuda a millorar, o fins hi tot salvar, vides en un moment en que no hi ha cap altre opció terapèutica.

A Catalunya, segons l'Organització Catalana de Transplantaments OCATT, hi ha aproximadament 1.000 persones que estan esperant un trasplantament, el qual, en alguns casos, és l'única esperança que tenen per continuar vivint.

Puc ajudar?

Si esteu interessats en ser donants d'òrgans al Centre Mèdic Rambla Nova us podem ajudar per a que podeu prendre una decisió ben assessorats i poder conèixer les diferents possibilitats de donació que existeixen i què cal fer.

Un cop decidiu fer-vos donants, porteu el carnet de donant sempre amb vosaltres i feu informeu de la vostra decisió al vostre entorn pròxim per a que en tinguin coneixement, o per si volen fer-se donants ells mateixos.

Per a informació de què implica ser donant d'òrgans i com fer-ho, podeu visitar el següent enllaç: Donació i transplantament

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue