logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Septiembre 2012

Aquest és el novè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, que coincideix amb el primer aniversari del centre. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Divendres, 14 Setembre 2012
Festa de celebració del primer aniversari

Llegir més

El passat dimecres 12 de setembre, el Centre Mèdic Rambla Nova va celebrar el seu primer any d’activitat amb un sopar al jardí del restaurant Mas Roselló. Al sopar hi van assistir l’equip mèdic, el personal i direcció del centre i, com a convidats especials, el president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Dr. Fernando Vizcarro, i diversos representants de les companyies asseguradores.

Divendres, 14 Setembre 2012
Entra en funcionament la Unitat de Revisions Mèdiques

Llegir més

Coincidint amb la celebració del primer any d’activitat, el Centre Mèdic Rambla Nova posa en marxa la Unitat de Revisions Mèdiques, que ofereix un programa integral de revisions mèdiques, que es personalitza en funció de l’edat, sexe, hàbits, antecedents personals i familiars i circumstàncies personals de cada pacient.

Dilluns, 17 Setembre 2012
15 de setembre, Dia Europeu de la Salut Prostàtica

Llegir més

Amb motiu del Dia Europeu de la Salut Prostàtica, que es celebra el dia 15 de setembre, la Unitat d’Urologia Integral del Centre Mèdic Rambla Nova posa en marxa una campanya de revisions gratuïtes de la salut prostàtica, que inclouen examen per part d’un especialista i una anàlisi de l’antigen PSA. La revisió serà gratuïta per a tots aquells pacients majors de 40 anys que la sol·licitin.

Dia Mundial de l'Alzheimer

El proper divendres 21 de Setembre es celebra el “Dia mundial de l’Alzheimer”, data escollida per l’Organització Mundial de la Salut per a donar a conèixer la malaltia, compartir informació i fomentar la sensibilització de la societat, en general, i les institucions, en particular, sobre la malaltia.

Des del Servei de Neuropsicologia del Centre Mèdic Rambla Nova oferim dues jornades de “consultes obertes” gratuïtes els dies 21 de setembre i 5 d’octubre.

Llegir més

Obesitat infantil, un tractament amb els millors resultats: OBEMAT

El passat juliol de 2012 varem publicar a la revista oficial de la Societat Espanyola de Pediatria un article especial d’investigació, on proposem i avaluem un nou mètode que vam dissenyar per tractar l’obesitat infantil en les circumstancies més difícils.

Aquest mètode, que vam batejar amb el nom d’OBEMAT (OBEsity, Motivational, Adolescence Therapy), ha demostrat ser el més eficaç dels publicats internacionalment fins el moment.

Llegir més

jornades de divulgació mèdica

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Importància de les revisions en la detecció precoç

El càncer de pròstataEl càncer de pròstata és la malaltia en la què es produeixen cèl·lules malignes a la pròstata.

La pròstata és una glàndula del sistema reproductor masculí que es troba per sota de la bufeta i en front del recte. Té la mida d’una nou i envolta la uretra (conducte pel que surt l’orina des de la bufeta). És la glàndula que fabrica el líquid seminal.

Aquesta Jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé omplenant el següent formulari.

Llegir més

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue