Esteu aquí

Inici » Festa de celebració del primer aniversari

Festa de celebració del primer aniversari

Festa de celebració del primer aniversari

Divendres, 14 Setembre 2012
Festa d'aniversari del Centre Mèdic Rambla Nova

El passat dimecres 12 de setembre, el Centre Mèdic Rambla Nova va celebrar el seu primer any d’activitat amb un sopar al jardí del restaurant Mas Roselló. Al sopar hi van assistir l’equip mèdic, el personal i direcció del centre i, com a convidats especials, el president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Dr. Fernando Vizcarro, i diversos representants de les companyies asseguradores.

El balanç d’aquest primer any és molt positiu en tots els sentits:

• Com a servei mèdic, amb l’acceptació unànime del públic local i de bona part de la província.
• Com a iniciativa empresarial, amb el guardó de la Nit Empresarial de la CEPTA i el recolzament de les institucions competents.
• Com a projecte arquitectònic, amb incomptables elogis per part dels usuaris, professionals i personalitats que l’han visitat.
• Com a projecte professional, amb l’aposta decidida de tots els metges implicats, que segueixen invertint en mantenir el centre al dia, tecnològicament i quant a l’oferta de possibilitats diagnòstiques i terapèutiques.

Des de tots els punts de vista, el primer any del centre ha estat un èxit rotund, i això el consolida com un servei de qualitat que posem al vostre abast de la ma de 76 especialistes reconeguts que us atendran de bon grat i us ofereixen periòdicament campanyes gratuïtes de diagnòstic precoç, jornades de divulgació mèdica, articles i informació mèdica en la web.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.