Esteu aquí

Inici » Entra en funcionament la Unitat de Revisions Mèdiques

Entra en funcionament la Unitat de Revisions Mèdiques

Entra en funcionament la Unitat de Revisions Mèdiques

Divendres, 14 Setembre 2012

Coincidint amb la celebració del primer any d’activitat, el Centre Mèdic Rambla Nova posa en marxa la Unitat de Revisions Mèdiques, que ofereix un programa integral de revisions mèdiques, que es personalitza en funció de l’edat, sexe, hàbits, antecedents personals i familiars i circumstàncies personals de cada pacient.

La nova Unitat de Revisions Mèdiques està destinada a esdevenir el cor i emblema del centre, ja que consolida el model plantejat des del principi i, gràcies a l’experiència acumulada en aquest primer any, aglutina el treball coordinat de bona part del nostre equip humà, la darrera tecnologia diagnòstica i l’atenció acurada, personal i permanent que necessita el pacient, il·lustrada pel lema del centre “Sempre amb tu”.

L’objectiu de la unitat és el seguiment de la vostra salut: prevenir, fer un diagnòstic precoç de malalties i intervenir sobre els factors de risc per a la salut, per tal d’ajudar al pacient a millorar la seva qualitat de vida.

La Unitat de Revisions Mèdiques està coordinada per la Dra. Teresa Maria Argemí, especialista en Medicina Interna amb una àmplia experiència, que és també l’encarregada d’adaptar la revisió al vostre perfil particular i de lliurar-vos l’informe dels resultats.

Els especialistes vinculats a la unitat, que participen activament en el protocol de la revisió mèdica, són els següents:
• Dr. José Javier Benito, especialista en Otorrinolaringologia, encarregat de la revisió auditiva i de l’exploració de les vies aèries i digestives superiors.
• Dr. Joan Segura, especialista en Angiologia i Cirurgia Vascular, encarregat de la revisió vascular.
• Dr. Alejandro Egea, especialista en Urologia, encarregat de la revisió urològica.
• Dr. Oscar Estarriaga, especialista en Oftalmologia, encarregat de la revisió ocular.
• Dra. María Gou, especialista en Obstetrícia i Ginecologia, encarregada de la revisió ginecològica.
• Dr. Pere Pau Mallafré, especialista en Aparell Digestiu, encarregat de fer les colonoscòpies.
• Dr. Jordi Mercé, especialista en Cardiologia, encarregat de la revisió cardiològica.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.