logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | May 2012

Aquest és el cinquè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre, així com informació de les properes activitats previstes dintre del programa de Jornades de Divulgació Mèdica.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Dissabte, 19 Maig 2012

12a Nit Empresarial El passat dia 18 de maig, en Félix Mesalles, conseller delegat del Centre Mèdic Rambla Nova, va rebre en nom del centre el Guardó de la 12a Nit Empresarial, organitzada per la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) i l’Ajuntament de Reus, en la categoria de l’Emprenedoria.

Llegir més

Cirurgia refractiva amb tecnologia 100% làserEl Centre Mèdic Rambla Nova ofereix des del passat mes d'abril el servei de cirurgia refractiva per a la correcció de problemes com la miopia, hipermetropia o astigmatisme, amb la novetat de que la separació de la còrnia es fa sense fulla, gràcies a la tecnologia làser de femtosegon IntraLase i el con d'aplanament.

Llegir més

Fecundació in Vitro amb IMSI: injecció intracitoplasmàtica d’espermatozoides morfològicament seleccionats
OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Mazzanti Pérez, Ignacio
Gou Salcedo, María

Avenços tecnològics en Reproducció AssistidaAproximadament el 15% de les parelles té problemes reproductius. A Espanya unes 800.000 parelles pateixen esterilitat. Un dels tractaments més freqüents per a solucionar aquests problemes és la Fecundació in Vitro, en la qual els oòcits de la dona són fecundats amb el semen de la seva parella al laboratori (“in Vitro”), per a formar embrions que es dipositen, posteriorment, a la cavitat uterina.

Llegir més

Tinc un buf al corQui no té algun familiar o conegut a qui li han diagnosticat un buf cardíac? Es tracta d'una malaltia? Ens hem de preocupar amb aquest diagnòstic? Quines proves són recomanables quan ens hi trobem?

Certament, quan el metge escolta els batecs del cor amb un estetoscopi, no és infreqüent que detecti un soroll anormal, que rep el nom de buf.

Llegir més

Què fem amb les varius?Les venes varicoses són venes del sistema venós superficial que s'han dilatat i s’han tornat tortuoses. Aquesta patologia té un component familiar o genètic important.

Les venes varicoses són més comuns en les venes superficials de les cames, que estan subjectes a una alta pressió quan estem drets.

Llegir més

jornades de divulgació mèdicaLes Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Prevenció, diagnòstic i tractament de les lesions esportives

Fas esport de manera segura?La majoria de les lesions atribuïdes a la pràctica esportiva són conseqüència de la repetició de pràctiques inadequades. Amb els avenços que han adquirit les Ciències de l’esport, aquests problemes són previsibles i es poden evitar.

Podem parlar de dos tipus de lesions esportives en funció del seu origen: lesions agudes, causades per un fet traumàtic o accidental, i lesions cròniques, en les quals el dolor apareix de sobte, sense causa directa. Les lesions mes freqüents són les ferides a la pell, les contusions, les distensions, les contractures, els esquinços, les luxacions i les fractures.

Les causes mes comuns de les lesions esportives són l’escalfament previ insuficient, la pràctica d’exercici sense entrenament abans ni desprès, manca de repòs, calçat o equip inadequats, tècnica incorrecta, dieta desequilibrada…

L’objectiu de la jornada és, per una banda, ajudar-vos a evitar lesions amb formes de prevenció com els estudis biomecànics de la marxa, i per una altra banda, orientar-vos en què fer si us lesioneu: des de la diagnosi (exploració física i diagnòstic per la imatge), fins al tractament mèdic i quirúrgic, passant per les tècniques de rehabilitació.

Aquesta Jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé omplenant el següent formulari.

Llegir més

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue