Esteu aquí

Inici » El Centre Mèdic Rambla Nova rep el Guardó a l'Emprenedoria en la 12a Nit Empresarial

El Centre Mèdic Rambla Nova rep el Guardó a l'Emprenedoria en la 12a Nit Empresarial

El Centre Mèdic Rambla Nova rep el Guardó a l'Emprenedoria en la 12a Nit Empresarial

Dissabte, 19 Maig 2012
12a Nit Empresarial

El passat dia 18 de maig, en Félix Mesalles, conseller delegat del Centre Mèdic Rambla Nova, va rebre en nom del centre el Guardó de la 12a Nit Empresarial, organitzada per la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) i l’Ajuntament de Reus, en la categoria de l’Emprenedoria.

Aquest guardó reconeix l’emprenedor/a o microempresa que hagi desenvolupat un projecte empresarial que sigui motiu d’atenció per la seva originalitat i/o resultats econòmics i/o socials. En aquest sentit, el Centre Mèdic Rambla Nova ha fet una aposta per configurar a Tarragona unes instal·lacions que solucionéssin en un mateix espai les mancances detectades tant pels metges com pels pacients, dotant el centre de la darrera tecnologia i d’un disseny net i comfortable.

L’acte es va celebrar al Palau de Fires i Congressos de Reus i va ser presidit pel Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Francesc Xavier Mena, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Josep Maria Cruset, el president de la CEPTA, Josep Antoni Belmonte, i el president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.