Esteu aquí

Inici » Cirurgia refractiva amb tecnologia 100% làser

Cirurgia refractiva amb tecnologia 100% làser

Cirurgia refractiva amb tecnologia 100% làser

Dimarts, 15 Maig 2012
Cirurgia refractiva làser

El Centre Mèdic Rambla Nova ofereix des del passat mes d’abril el servei de cirurgia refractiva per a la correcció de problemes com la miopia, hipermetropia o astigmatisme, amb la novetat de que la separació de la còrnia es fa sense fulla, gràcies a la tecnologia làser de femtosegon IntraLase i el con d’aplanament.

Amb aquesta tecnologia d’avantguarda, la separació de la còrnia es fa amb làser de gran precisió i amb l’ajuda d’un con d’aplanament de vidre d’un sol ús, eliminant tots els riscos del tall amb fulla, i proporcionant una major precisió i una millor i més ràpida recuperació del pacient.

El làser utilitzat per a la correcció visual té una longitud d’ona tal que elimina quantitats precises del teixit corneal sense produir dany tèrmic al teixit adjacent. Aquest procés es coneix com foto-ablació i es realitza amb un dispositiu Làser Excímer.

El Dr. Oscar Estarriaga té anys d’experiència amb aquest tipus d’intervencions. Amb les instal·lacions del Centre Mèdic Rambla Nova, la cirurgia refractiva amb tecnologia 100% làser està disponible per primer cop a les comarques de Tarragona.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.