Esteu aquí

Inici » Les especialitats

Unitat d'Oftalmologia General i Cirurgia Oftàlmica

Unitat d'Oftalmologia General i Cirurgia Oftàlmica

Area: 
OFTALMOLOGIA

La Unitat d’Oftalmologia General i Cirurgia Oftàlmica del Centre Mèdic Rambla Nova és gestionada per l’equip mèdic de Clínica Baviera, liderat per la Dra. Rosa Goriet Pardo i el Dr. Jesús Sánchez Sangrós.

Clínica Baviera compta amb més de 25 anys d’experiència i ofereix un servei d’oftalmologia integral. Com a companyia pionera en cirurgia per a la correcció de problemes refractius (miopia, hipermetropia i/o astigmatisme), Clínica Baviera ja ha realitzat més de 700.000 tractaments. A més, el seu equip mèdic està organitzat en unitats especialitzades (Unitat de Cirurgia Refractiva, Unitat de Cirurgia de la Presbícia, Unitat de Cataractes, Unitat de Glaucoma …).

La consulta d’oftalmologia del Centre Mèdic Rambla Nova està dotada dels equips necessaris per al diagnòstic i tractament de les principals patologies oculars, des de la cirurgia refractiva làser per a la correcció de miopia, hipermetropia i/o astigmatisme, fins a les intervencions de cirurgia de cataractes i presbícia o vista cansada mitjançant l’implant de lents intraoculars d’última generació.

Cirurgia Refractiva

La Unitat de Cirurgia Refractiva de Clínica Baviera és la responsable de la correcció dels defectes refractius oculars (miopia, hipermetropia i/o astigmatisme) que estan relacionats amb la manera en què la llum impacta o refracta a la retina.


Clínica Baviera, pionera i líder a Espanya en l’aplicació de tècniques de cirurgia refractiva des de fa més de 25 anys, ha incorporat els més eficaços i moderns avenços tecnològics per a la correcció dels problemes refractius.


En aquesta unitat es fan servir diferents tècniques de correcció amb làser (LASIK, PRK, LASEK) i de cirurgia intraocular (ICL, lensectomia Refractiva).


Cirurgia de la Presbícia o Vista Cansada

Aquesta divisió és la responsable de buscar, analitzar i aplicar les millors solucions per a la presbícia o vista cansada, un problema visual que es deu al fet que, amb el pas dels anys, el cristal·lí va perdent la seva elasticitat i, amb això , la seva capacitat per enfocar les imatges. Aquest problema es manifesta com un problema per veure correctament els objectes propers.


A Clínica Baviera oferim dos tractaments alternatius: el làser visió combinada i la implantació d’una lent intraocular multifocal d’última generació. Tots dos tenen com a objectiu eliminar la dependència d’ulleres i lents de contacte. Serà l’oftalmòleg qui determini el tractament més adequat per a cada cas.


Cirurgia de Cataractes

Els especialistes d’aquesta unitat s’aborden els problemes que afecten al segment anterior de l’ull, sent les cataractes una de les patologies més freqüents. L’ús de tècniques com la facoemulsificació, indolora i amb anestèsia local (gotes), permet substituir el cristal·lí per una lent intraocular que corregeix el defecte visual i altres problemes associats.


Altres tractaments

Malalties com el glaucoma, el queratocon o l’estrabisme requereixen un abordatge personalitzat del problema i l’equip mèdic de Clínica Baviera està preparat per oferir aquest tractament individualitzat, responent en cada moment a l’evolució clínica de cada pacient amb la màxima eficàcia i el millor servei assistencial.

La Cirurgia Refractiva Làser permet el tractament ambulatori de problemes oculars com:
• Miopia
• Hipermetropia
• Astigmatisme
• Presbícia o Vista Cansada


Amb la Cirurgia Intraocular es poden corregir problemes com:
• Cataractes
• Presbícia o Vista Cansada


Els nostres procediments diagnòstics permeten a més l’avaluació d’altres malalties oculars com:
• Queratocon
• Altres malalties de la còrnia
• Glaucoma
• Problemes de les vies lacrimals
• Ectropión / Entropión
• Ull Vague o Ambliopia
• Estrabisme
• Conjuntivitis
• Queratitis

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.