logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Marzo 2012

Aquest és el tercer lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre, així com informació de les properes activitats previstes dintre del programa de Jornades de Divulgació Mèdica. Amb aquest recull esperem satisfer les necessitats d'informació sobre aquells aspectes de la salut que a tots ens preocupen i ens interessen.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular Coincidint amb la celebració del Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular, els Drs. Albert Josa i Salvador Montserrat, de la Unitat de Medicina Familiar i Comunitària del Centre Mèdic Rambla Nova, amb la col·laboració del Laboratori Duran-Bellido (www.labmdb.com) han organitzat aquest mes de març una campanya de prevenció que pretenia acostar els detalls d’aquest problema de salut i oferir un diagnòstic personalitzat a la població d’entre 40 i 65 anys d’edat. En la campanya, que ha tingut una gran acollida, s’han ofert revisions mèdiques gratuïtes destinades a mesurar el risc cardiovascular i assessorar els pacients en la millor manera de prevenir-lo.

Llegir més

Prendre el solTot i que el sol és de vegades beneficiós, sobretot en malalties com la psoriasi i l’osteoporosi, molts cops pot ser perjudicial. Qui ha dit que pigmentar-se la pell és saludable? Els adolescents són els que més ignoren els consells dels dermatòlegs, que adverteixen que la majoria dels qui prenen el sol sense filtre de protecció pateixen cremades. A més, algunes persones fan servis làmpades de raigs UVA sense tenir en compte que la incidència de patir càncer s’accelera.

Llegir més

L’Hormona de Creixement“M’han dit que a l’escola hi ha un nen que era molt baixet i li estan donant Hormona de Creixement”.

“Què és això de l’Hormona de Creixement? A qui se li pot donar? Té efectes secundaris? Per què serveix? Com s’administra?”

Molts pares estan preocupats per l’alçada dels seus fills perquè són els més petits de la classe, els confonen amb nens d’1, 2 o fins i tot 3 anys mes petits, o simplement perquè els pares o germans són alts i ells són molt més baixos.

Llegir més

Biomecànica del peuEn els darrers anys, la podologia ha avançat molt en el camp de la biomecànica del peu. Gràcies a tots els estudis clínics que s’han efectuat, s’ha pogut comprovar que el peu és com el darrer extrem de la cadena òsteomuscular de les extremitats inferiors. El seu comportament —tant en les activitats estàtiques com dinàmiques— influirà en la resta de segments: turmell, genoll, maluc i columna. D’aquí la importància dels nostres peus a l’hora d’aconseguir l’equilibri en el nostre cos. Només que un sol peu presenti una alteració biomecànica, les repercussions es propagaran en cadena i afectarà a la resta del sistema òsteomuscular.

Llegir més

jornades de divulgació mèdicaLes Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Presentació de l’àrea de Pediatria

Els nostres petits Ser pares és, segurament, un dels fets més importants de la nostra vida.

És cert que les mares i pares tenim un instint natural i que molts cops intuïm el que els passa als nostres fills, però des que són nadons la tasca del pediatre és imprescindible. Ell fa el seguiment del creixement i desenvolupament físic i mental, ens dona les pautes a seguir per a una alimentació correcta, per a ensenyar-li a agafar el ritme del son, per a seguir el calendari de vacunacions i per a fer els tractaments que calgui quan es posen malalts.

El vincle entre els pares i el pediatre és important. El pediatre sap quan ha de consultar i assessorar-se amb els subespecialistes de la pediatria quan sorgeixen contratemps o malalties específiques.

Al nostre centre disposem de tots els mitjans necessaris per a poder fer créixer sans i forts els vostres fills. Tot això és el que us volem explicar en aquesta jornada.

Aquesta Jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé omplenant el següent formulari.

Llegir més

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue