Esteu aquí

Inici » Èxit de la campanya per a la prevenció del risc cardiovascular

Èxit de la campanya per a la prevenció del risc cardiovascular

Èxit de la campanya per a la prevenció del risc cardiovascular

Dimecres, 28 Març 2012
Risc cardiovascular

Coincidint amb la celebració del Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular, els Drs. Albert Josa i Salvador Montserrat, de la Unitat de Medicina Familiar i Comunitària del Centre Mèdic Rambla Nova, amb la col·laboració del Laboratori Duran-Bellido (www.labmdb.com) han organitzat aquest mes de març una campanya de prevenció que pretenia acostar els detalls d’aquest problema de salut i oferir un diagnòstic personalitzat a la població d’entre 40 i 65 anys d’edat. En la campanya, que ha tingut una gran acollida, s’han ofert revisions mèdiques gratuïtes destinades a mesurar el risc cardiovascular i assessorar els pacients en la millor manera de prevenir-lo.

La revisió inclou la recollida de dades del pacient (edat, sexe, hàbits, antecedents mèdics) i la mesura de la tensió arterial, nivell de glucèmia i el perfil lipídic (colesterol total, LDL, HDL i triglicèrids), per a avaluar els factors de risc que afecten als pacients, als qui es lliura un dossier amb material informatiu i recomanacions per a cada cas.

Més informació: “El risc cardiovascular”

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.