Esteu aquí

Inici » Les especialitats

PEDIATRIA

PEDIATRIA

Area: 
PEDIATRIA

Tots els pares volen el millor per als seus fills. CMRN ofereix a les famílies una atenció pediàtrica de primer nivell des dels primers dies del nadó fins l’adolescència. En algunes especialitats, com la cardiologia, fins i tot abans de néixer, per a la detecció de malformacions intra-úter.

La pediatria atén al nen sa i al malalt. Amb el nen sa duent a terme una medicina preventiva, amb indicacions sobre l’alimentació, control del creixement físic i psíquic i l’aplicació del calendari vacunal.

Atenció especialitzada

Durant totes les etapes, el pediatra ens assessora i col·labora amb les següents àrees específiques o subespecialitats pediàtriques:
Cardiologia pediàtrica
Endocrinologia pediàtrica
Gastroenterologia pediàtrica
Neurologia pediàtrica

Altres especialitats que ofereix el centre en atenció als més joves són:
Cirurgia Pediàtrica
Cirurgia Ortopèdica Pediàtrica
Psicologia Infanto-Juvenil

Atenció adaptada als nens

La nostra àrea de Pediatria disposa d’un entorn alegre, agradable als infants, dissenyat per a fer la vostra estada el més comfortable possible. L’àrea de Pediatria posa a la vostra disposició una sala de jocs amb joguines, llibres per a nens i un televisor amb connexió a canals infantils.

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.