logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | maig 2013

Aquest és el dissetè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Éxit de la xerrada sobre la medicina de l'esport i el tennis

Unitat de Medicina de l'Esport
29.04.2013

Éxit de la xerrada sobre la medicina de l'esport i el tennis

    

Llegir més

Dintre del cicle de Xerrades sobre Medicina de l’Esport, el passat 27 d’abril va tenir lloc al Club de Tennis Tarragona una xerrada aplicada a les disciplines esportives que es realitzen al club i a la seva patologia.

Articles

Mort sobtada. Podem prevenir-la?

CARDIOLOGIA
Mercé Klein, Jordi

Mort sobtada. Podem prevenir-la?

    

Llegir més

Entenem per mort sobtada aquella que es produeix de forma inesperada durant la primera hora des de l’aparició de símptomes. És molt més freqüent en homes que en dones, i la seva incidència se situa al voltant de 1:100.000 atletes i any. Els esportistes amb malalties cardíaques no diagnosticades tenen un risc molt superior.

El teu pol·len, quan vulguis, on vulguis

AL·LERGOLOGIA
Llátser Oliva, Rafael

El teu pol·len, quan vulguis, on vulguis

    

Llegir més

Fa temps que les societats científiques, de botànica –palinologia– i d’al·lergologia capten, registren i divulguen els nivells de pol·len. Aquests cada cop s’associen més a les previsions diàries del temps en els grans mitjans. També són de fàcil accés per Internet.

Teniu problemes per dormir?

Els 10 manaments per una bona higiene de son
MEDICINA INTERNA
Unitat del Son
Argemí Coletas, Teresa Maria

Teniu problemes per dormir?

    

Llegir més

La campanya gratuïta que hem dut a terme el passat mes d’abril al Centre Mèdic Rambla Nova ha posat de manifest que en un percentatge elevat de pacients una de les causes de no dormir bé son els mals hàbits abans d’anar a dormir. La resta presenta patologies identificades , cadascuna amb el seu tractament.

Activitats

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Properes jornades:

El sol i les malalties de la pell. El melanoma

Prevenció, diagnòstic i tractament
Dimarts, 28 Maig 2013 - 19:30
Turégano Fuentes, Pilar | DERMATOLOGIA MEDICOQUIRÚRGICA I VENEREOLOGIA
Vives Sendra, Josep Maria | DERMATOLOGIA MEDICOQUIRÚRGICA I VENEREOLOGIA

Comença la temporada d’estiu i platja i és important saber els problemes que poden derivar d’una exposició excessiva al sol i quins consells dels experts s’han de seguir per no patir-ne els efectes.
La moda de tenir la pell bronzejada en extrem ha portat a exposar la pell a dosis de radiació solar massa elevades. L’exposició als raigs ultraviolats massa constant i sense la protecció d’una crema solar adequada pot portar, per acumulació, a l’aparició del càncer de pell.

Llegir més

Tractament del dolor agut i crònic

La unitat del dolor com a recurs transversal
Dimecres, 5 Juny 2013 - 19:30
Amillano Párraga, Kepa | ONCOLOGIA MÈDICA
Calero Muñoz, Elena | MEDICINA FÍSICA I REHABILITACIÓ
Montaner Picart, Joan | ANESTESIOLOGIA I REANIMACIÓ, Unitat del Dolor

El dolor és una manifestació sensorial o emocional associada a una lesió real que provoca en el malalt canvis físics i psicològics importants. Aquest és el repte dels especialistes de la Unitat del Dolor.

Llegir més

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue