Esteu aquí

Inici » Éxit de la xerrada sobre la medicina de l'esport i el tennis

Éxit de la xerrada sobre la medicina de l'esport i el tennis

Éxit de la xerrada sobre la medicina de l'esport i el tennis

Dilluns, 29 Abril 2013

Dintre del cicle de Xerrades sobre Medicina de l’Esport, el passat 27 d’abril va tenir lloc al Club de Tennis Tarragona una xerrada aplicada a les disciplines esportives que es realitzen al club i a la seva patologia. A la xerrada hi van participar diferents especialistes: el Dr. Carles Hernández (responsable de la Unitat de Medicina de l’Esport), la Sra. Marisa Adán (Podologia), la Sra. Núria Guillén (Nutrició i Dietètica), el Dr. Miguel Ángel Esparza (Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia), el Dr. Ignasi Català (Neurocirurgia), la Dra. Elena Calero (Medicina Física i Rehabilitació) i el Dr. Jordi Mercé (Cardiologia), i va comptar amb l’assistència d’un bon nombre de socis, que es van mostrar interessats en repetir la iniciativa per a aprofundir en alguns dels temes.

Amb aquest tipus d’activitats el Centre Mèdic Rambla Nova reafirma el seu compromís amb la divulgació de la prevenció i les bones pràctiques en l’esport. A la vegada els socis del Club Tennis Tarragona gaudeixen de condicions preferents en els serveis que ofereix el centre. En aquesta línia, i tal com vam anunciar, el Centre Mèdic Rambla Nova dona suport a les activitats esportives del Club Tennis Tarragona com a patrocinador principal de l’Escola de Tennis i Pàdel, i en particular del Circuit Juvenil d’Estiu del 29 de juliol al 3 d’agost.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.