logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | octubre 2012

Aquest és el desè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Divendres, 19 Octubre 2012
Control mèdic per a l'esportista professional i amateur

Llegir més

El Centre Mèdic Rambla Nova posa en marxa la Unitat de Medicina de l’Esport, destinada a donar assistència i servei a esportistes, professionals i amateurs, que busquen una millora de rendiment, que volen valorar el seu estat de salut i/o la seva aptitud per a un esport concret, que necessiten un certificat d’aptitud oficial per a una llicència federativa, que sol·liciten prescripció d’exercici en funció de la seva disciplina esportiva, patologia o nivell esportiu, o que precisen un diagnòstic i teràpia ràpida i precisa per a possibles lesions esportives.

La tornada al col·legi

Llegir més

Les vacances d'estiu donen molt de què parlar. Si fa uns dies els pares criticaven la seva llarga durada i deien que la parada estiuenca perjudicava molt el ritme educatiu dels alumnes, ara són els pediatres els que parlem de les conseqüències d'aquesta tornada al col·legi.

Els moviments de cames durant el son

Llegir més

Durant la nit poden aparèixer uns moviments involuntaris i repetits de les cames que poden alterar el son. Aquesta alteració provoca sensació de cansament i somnolència durant el dia i també pot produir insomni durant la nit.

Mitjançant la Polisomnografia Nocturna es poden quantificar aquests moviments de les cames i determinar si s’han de tractar farmacològicament. Els adults s’acostumen a medicar quan es supera el límit de 15 moviments de cames per cada hora de son.

Problemes amb el gluten?

Llegir més

El gluten és una proteïna present en alguns cereals (blat, ordi i sègol). La seva ingesta pot ser perjudicial per a un grup de persones especialment sensibles, provocant quadres com: celiaquia, hipersensibilitat al gluten o al·lèrgia al blat.

El tractament en tots aquests processos suposa la retirada estricta del gluten de la dieta, de manera temporal en alguns casos i de per vida en altres. Per això és molt important que el diagnòstic sigui realitzat per un professional expert en el tema.

Doctor, m’han dit que tinc un lipoma. Què he de fer?

La forma de presentació dels lipomes és com a protuberàncies toves, no doloroses, que palpem i notem sota de la pell, més o menys mòbils.

Els lipomes són tumoracions de greix benignes normalment situades a l’espai subcutani, on tenim la major part del greix corporal.

Llegir més

jornades de divulgació mèdica

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Diagnòstic i tractament

Les malalties de l'ull

L’Oftalmologia, després dels recents avenços mèdics i tecnològics, ha esdevingut més complexa, però això ens ha permès garantir uns resultats més precisos, millorant la qualitat de vida als pacients.

Els metges oftalmòlegs s’han hagut d’especialitzar en una vessant d’aquest òrgan tan petit i complex.

Aquesta Jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé emplenant el següent formulari.

Llegir més

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue