logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | juny 2012

Aquest és el sisè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre, així com informació de les properes activitats previstes dintre del programa de Jornades de Divulgació Mèdica.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Dilluns, 25 Juny 2012
ANÀLISIS CLÍNIQUES
Nou servei d'anàlisis clíniques

El Centre Mèdic Rambla Nova ha signat un acord amb el Grup General Lab per a la realització d'anàlisis clíniques a partir de les extraccions fetes al propi centre.

El Grup General Lab forma part de Labco Quality Diagnostics, una xarxa europea líder en serveis i gestió de laboratoris clínics i d'anatomia patològica.

El grup desenvolupa les seves activitats diagnòstiques al servei de pacients, metges, companyies asseguradores, hospitals, empreses, altres laboratoris i centres públics i privats. Per això compta amb una extensa xarxa de laboratoris clínics hospitalaris i no hospitalaris, entre els que es troba General Lab.

Llegir més

Revisió oftalmològica gratuïta

Llegir més

Coincidint amb la seva posada en marxa el passat mes d’abril, la Unitat de Cirurgia Refractiva Làser del Centre Mèdic Rambla Nova ha iniciat una campanya de revisions oftalmològiques gratuïtes, per tal de diagnosticar possibles problemes de visió i avaluar aquells casos que podrien ser tractables mitjançant cirurgia refractiva làser.

Fecundació in Vitro amb IMSI: injecció intracitoplasmàtica d’espermatozoides morfològicament seleccionats
Unitat de Nutrició i Dietètica
Sabench Pereferrer, Fàtima
Com sabem quant greix tenim i quant greix perdem?

Llegir més

Referent al nostre pes i a la nostra imatge, moltes vegades ens preguntem: Tenim un pes adequat?, Estem sans pel que pesem?, Tinc sobrepès?, o pensem: Peso menys que abans però no em sento bé, Moltes persones pesen més que jo i jo em veig més gras/sa.

El vertigen i els trastorns de l'equilibri

Llegir més

El vertigen i en general les alteracions de l’equilibri constitueixen un dels motius més freqüents de consulta de l’Otorrinolaringologia. Les persones que pateixen aquests trastorns poden veure limitades les seves activitats sòcio-laborals i la seva qualitat de vida. La seva freqüència, a més, augmenta amb l’edat, i això comporta un major risc de caigudes i de discapacitat.

Els còlics del lactant

Llegir més

Els còlics del lactant són sovint una síndrome que preocupa molts pares i pediatres, sobretot perquè la causa és totalment desconeguda i perquè no hi ha cap tractament específic que s'hagi demostrat que millori la seva evolució.

jornades de divulgació mèdica

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Paral·lelament al calendari lectiu, les Jornades de Divulgació Mèdica s'acomiaden fins després de l'estiu. La jornada que estava prevista per al mes de juliol (dedicada al sobrepès i l'obesitat) s'ha traslladat a la següent edició de les Jornades de Divulgació Mèdica. Per tant, la propera jornada prevista en el programa és la que dediquem al Càncer de Pròstata, que tindrà lloc el dimecres 3 d'octubre de 2012.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue