logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Junio 2012

Aquest és el sisè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre, així com informació de les properes activitats previstes dintre del programa de Jornades de Divulgació Mèdica.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Dilluns, 25 Juny 2012
ANÀLISIS CLÍNIQUES
Nou servei d'anàlisis clíniques

El Centre Mèdic Rambla Nova ha signat un acord amb el Grup General Lab per a la realització d'anàlisis clíniques a partir de les extraccions fetes al propi centre.

El Grup General Lab forma part de Labco Quality Diagnostics, una xarxa europea líder en serveis i gestió de laboratoris clínics i d'anatomia patològica.

El grup desenvolupa les seves activitats diagnòstiques al servei de pacients, metges, companyies asseguradores, hospitals, empreses, altres laboratoris i centres públics i privats. Per això compta amb una extensa xarxa de laboratoris clínics hospitalaris i no hospitalaris, entre els que es troba General Lab.

Llegir més

Revisió oftalmològica gratuïta

Llegir més

Coincidint amb la seva posada en marxa el passat mes d’abril, la Unitat de Cirurgia Refractiva Làser del Centre Mèdic Rambla Nova ha iniciat una campanya de revisions oftalmològiques gratuïtes, per tal de diagnosticar possibles problemes de visió i avaluar aquells casos que podrien ser tractables mitjançant cirurgia refractiva làser.

Fecundació in Vitro amb IMSI: injecció intracitoplasmàtica d’espermatozoides morfològicament seleccionats
Unitat de Nutrició i Dietètica
Sabench Pereferrer, Fàtima
Com sabem quant greix tenim i quant greix perdem?

Llegir més

Referent al nostre pes i a la nostra imatge, moltes vegades ens preguntem: Tenim un pes adequat?, Estem sans pel que pesem?, Tinc sobrepès?, o pensem: Peso menys que abans però no em sento bé, Moltes persones pesen més que jo i jo em veig més gras/sa.

El vertigen i els trastorns de l'equilibri

Llegir més

El vertigen i en general les alteracions de l’equilibri constitueixen un dels motius més freqüents de consulta de l’Otorrinolaringologia. Les persones que pateixen aquests trastorns poden veure limitades les seves activitats sòcio-laborals i la seva qualitat de vida. La seva freqüència, a més, augmenta amb l’edat, i això comporta un major risc de caigudes i de discapacitat.

Els còlics del lactant

Llegir més

Els còlics del lactant són sovint una síndrome que preocupa molts pares i pediatres, sobretot perquè la causa és totalment desconeguda i perquè no hi ha cap tractament específic que s'hagi demostrat que millori la seva evolució.

jornades de divulgació mèdica

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Paral·lelament al calendari lectiu, les Jornades de Divulgació Mèdica s'acomiaden fins després de l'estiu. La jornada que estava prevista per al mes de juliol (dedicada al sobrepès i l'obesitat) s'ha traslladat a la següent edició de les Jornades de Divulgació Mèdica. Per tant, la propera jornada prevista en el programa és la que dediquem al Càncer de Pròstata, que tindrà lloc el dimecres 3 d'octubre de 2012.

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue