Esteu aquí

Inici » Nou servei d'anàlisis clíniques

Nou servei d'anàlisis clíniques

Nou servei d'anàlisis clíniques

Dilluns, 25 Juny 2012
Anàlisis clíniques

El Centre Mèdic Rambla Nova ha signat un acord amb el Grup General Lab per a la realització d’anàlisis clíniques a partir de les extraccions fetes al propi centre.

El Grup General Lab forma part de Labco Quality Diagnostics, una xarxa europea líder en serveis i gestió de laboratoris clínics i d’anatomia patològica. El grup desenvolupa les seves activitats diagnòstiques al servei de pacients, metges, companyies asseguradores, hospitals, empreses, altres laboratoris i centres públics i privats. Per això compta amb una extensa xarxa de laboratoris clínics hospitalaris i no hospitalaris, entre els que es troba General Lab.

A part de les proves analítiques convencionals, el Grup General Lab ofereix proves diagnòstiques més avançades, com per exemple:
• CardioGen - Avaluació genètica de predisposició a la malaltia cardiovascular.
CRIO-CORD - Conservació de cèl·lules mare de cordó umbilical.
• Gen Septina9 - Els programes de cribratge constitueixen una eina essencial per a la detecció precoç de càncer de còlon.
VPH OncoTect® - Prevenció del Càncer de Coll de Úter.
• Prova de diagnòstic de la migranya - TEST de l’Enzim DAO.
• SportGen - Avaluació genètica de rendiment esportiu.
• Test de paternitat - La prova d’ADN per a determinar la paternitat és el procediment que permet determinar, a través de l’anàlisi dels marcadors d’ADN, la informació d’herència genètica que és pròpia de cada persona.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.