logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Febrero 2012

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue
 
 

Aquest és el segon lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre, així com informació de les properes activitats previstes dintre del programa de Jornades de Divulgació Mèdica. Amb aquest recull esperem satisfer les necessitats d'informació sobre aquells aspectes de la salut que a tots ens preocupen i ens interessen.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Jornada sobre el càncer de mama El passat dimecres 1 de febrer es va celebrar la primera de les Jornades de Divulgació Mèdica que organitza el Centre Mèdic Rambla Nova, en aquest cas dedicada al Càncer de Mama. L’acte va tenir lloc a la sala d’actes de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona.

Llegir més

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Pediàtrica
Ey i Batlle, Anna
Vilalta Vidal, Immaculada (Hospital Sant Joan de Déu, Barcelona)

El peu del nenEl peu es desenvolupa i creix al mateix ritme que el nen, de manera que a cada etapa de la vida presenta unes característiques específiques i uns problemes determinats.

Llegir més

depressióDes de fa uns dies et sents amb apatia, deixadesa, canvis d’humor, una certa irritabilitat gratuïta, t’envaeix una sensació de tristor…
Les persones ens acostumem a “malviure” ràpidament. Encara que les nostres relacions no siguin satisfactòries, la nostra vida no ens faci sentir feliços, ens conformem acceptant-ho, fins que una crisi o un augment de tensió fan que realment ens plantegem que ens passa alguna cosa.

Llegir més

La hiperhidrosi, curable amb una senzilla operació
CIRURGIA TORÀCICA
Canalís i Arrayàs, Emili

La suorAproximadament un 1% de la població pateix les conseqüències d’una manca de regulació dels sistemes de control de la temperatura corporal. La secreció de suor la controla el nostre sistema nerviós o vegetatiu o autònom, un sistema que actua inconscientment per l’individu. De la mateixa manera que sense haver d’exercir un acte conscient el nostre pols s’accelera durant l’exercici o amb les emocions, també la nostra temperatura corporal es regula automàticament. En algunes persones aquest sistema actua a un nivell massa alt, de manera que es produeix una sudoració excessiva. Això s’anomena hiperhidrosi.

Llegir més

jornades de divulgació mèdicaLes Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Tecnologies per a la detecció precoç. L’alimentació i el càncer

càncer de còlon El càncer de còlon és un dels més freqüents, sobretot si tenim en compte la prevalença en homes i dones.

Està demostrat que el precursor del càncer de còlon en el 90% dels casos són els pòlips i que entre el 30-50% de la població adulta presentarà pòlips al còlon al llarg de la seva vida.

Les revisions rutinàries a partir dels 50 anys són la millor garantia d'un diagnòstic precoç, i el procediment més eficaç és la colonoscòpia. Amb la tecnologia actual de la vídeo-colonoscòpia d’alta definició podem detectar el 99% dels càncers de còlon i les lesions pre-canceroses com els pòlips, que es poden extirpar en la mateixa intervenció.

El nostre centre ofereix la tecnologia endoscòpica més avançada i un equip coordinat d'especialistes (en aparell digestiu, cirurgians generals, nutricionistes, anestesiòlegs, radiòlegs i oncòlegs). Tot això és el que us volem explicar en aquesta jornada.

Places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé enviant un correu electrònic a l’adreça Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Llegir més