logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | May 2015

Aquest és el número 37 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

El Dr. Àlvar Veà, especialista en Dermatologia, s'incorpora a l'equip de facultatius del Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

El Dr. Àlvar Veà, llicenciat en Medicina, Especialista en Dermatologia, s’ha incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova. Durant els seus estudis de carrera, ha obtingut el Premi Extraordinari de Final de Carrera, expedit per la Universitat Rovira i Virgili al millor expedient acadèmic de la promoció.

El Centre Mèdic Rambla Nova amplia el servei de Pediatria a les tardes

Llegir més

Dintre de l’objectiu d’oferir a la ciutat una assistència mèdica integral durant tot el dia, el servei de Pediatria del Centre Mèdic Rambla Nova, amplia el seu horari d’atenció als més petits, i ofereix servei a les tardes amb la Dra. Barco.

Xerrada sobre el diagnòstic precoç del càncer de pulmó

Llegir més

El passat dia 7 de maig es va celebrar la segona de les Xerrades Saludables, que es fan a l’espai Mútua Salut de la Mútua General de Catalunya, dedicada aquest cop al Càncer de Pulmó i a la importància del diagnòstic precoç.

Articles

Cuida la seva pell. El sol i les cures de la pell en els nens

PEDIATRIA
Barco Rodríguez, Consuelo

Llegir més

El sol és indispensable per a la vida i, per tant, també per a l’organisme humà. Un dels principals beneficis del sol és que el nostre cos produeix vitamina D quan el sol incideix directament sobre la nostra pell.

Rinoplàstia

OTORINOLARINGOLOGIA
Benito González, José Javier
Avilés Jurado, Xavier

Llegir més

La rinoplàstia és l’art de remodelar el nas, millorant tant la seva funció com el seu aspecte extern. El nas ocupa un paper central en la configuració de la cara, pel que la seva deformitat, fins i tot amb petits defectes, assumeix un caràcter prominent interrompent l’harmonia facial.

Holter de pressió arterial

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

La hipertensió arterial és un dels factors de risc cardiovascular més importants però també és fàcil de diagnosticar i per tant d’aconseguir un tractament ràpid i eficaç.

Activitats

Noves xerrades saludables a l'espai Mútua Salut

Dintre del programa de Xerrades saludables a l'espai Mútua Salut, tenim previstes dues xerrades més, que tindran lloc a les oficines de Mútua General de Catalunya de Tarragona, al carrer Pare Palau, 5.

Importància de la revisió del còlon
Dijous, 4 Juny 2015 - 19:30
Mallafrè Cagigao, Pere Pau | APARELL DIGESTIU

Roncar: Pot ser una malaltia?
Dijous, 11 Juny 2015 - 19:30
Argemí Coletas, Teresa Maria | MEDICINA INTERNA

Truqueu al 977 25 28 55 per a reservar plaça.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue