logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Enero 2012

Aquest és el primer lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre, així com informació de les properes activitats previstes dintre del programa de Jornades de Divulgació Mèdica. Amb aquest recull iniciem un camí que esperem que contribueixi a satisfer les necessitats d'informació sobre aquells aspectes de la salut que a tots ens preocupen i ens interessen.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Ja està a la vostra disposició la nova targeta d'usuari del Centre Mèdic Rambla Nova, que us permetrà gestionar les vostres cites amb comoditat des de casa, a través del mòdul de citació per Internet.

Com a usuari del Centre Mèdic Rambla Nova, podeu rebre avisos per SMS de les vostres visites. També podeu rebre periòdicament per email el newsletter del centre.

Articles

El Càncer de Pulmó és un dels més freqüents i amb més mortalitat degut a la prevalença de l'hàbit tabàquic entre la població en general. El creixement de les cèl·lules tumorals al pulmó és ràpid, i d’aquí la importància del diagnòstic en les primeres fases de la malaltia.

El novembre de 2010, el Comitè Intergubernamental de la UNESCO, per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, reunit a Nairobi (Kenya), ha declarat a la Dieta Mediterrània Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

S’ha plantejat mai quina és la probabilitat real de què pateixi un problema cardíac o cerebral per causa dels hàbits de vida que porta?

Li preocupa que si segueix fumant o té el colesterol alt, pugui patir un infart de miocardi?

Creu que la seva diabetis pot ser causa d’un futur accident cerebrovascular?

Si la resposta és afirmativa, des del servei de Medicina Familiar del Centre Mèdic Rambla Nova podem ajudar-lo a conèixer la probabilitat real de què això succeeixi i no tan sols això, sinó que podem assessorar-lo per a intentar evitar que passi.

Activitats

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Aqui podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Prevenció, diagnòstic, tractament i reconstrucció

El càncer de mama és un dels tumors mes freqüents en la dona.

El recorregut des del diagnòstic precoç fins al tractament quirúrgic i la reconstrucció mamària requereix la intervenció coordinada de diversos especialistes (ginecòlegs, radiòlegs, oncòlegs, cirurgians generals i cirurgians plàstics) i aquest procés és el que volem explicar en aquesta jornada.

Les revisions rutinàries en dones sanes, quan encara no es palpa el tumor i els avantatges de la Mamografia Digital, ens permeten fer un diagnòstic més precoç, augmentant les taxes de curació.

L’objectiu d'aquest diagnòstic precoç és que la cirurgia pugui aplicar tècniques menys agressives, reduint l'afectació a la qualitat de vida i a l’estètica de la dona. Aquest darrer aspecte encara és més palès gràcies a la reconstrucció mamària en el mateix acte quirúrgic.

Places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé enviant un correu electrònic a l’adreça Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue