logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Agosto 2015

Aquest és el número 39 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Setmana Mundial de la Lactància Materna: Consulta gratuïta sobre la lactància

Llegir més

De l’1 al 7 d’agost se celebra a més de 170 països la Setmana Mundial de la Lactància Materna, destinada a fomentar la lactància materna, o natural, i a millorar la salut dels nadons de tot el món, i és per això que el Centre Mèdic Rambla Nova, us ofereix una consulta gratuïta sobre la lactància materna durant el mes d’agost.

Xerrada: Roncar. Pot ser una malaltia?

Llegir més

El passat dia 11 de juny es va celebrar l’última de les Xerrades Saludables, que es s’han realitzat a l’espai Mútua Salut de la Mútua General de Catalunya, dedicada aquest cop al problema de Roncar i fet de donar-li importància a aquest problema.

Articles

Com evitar el cop de calor

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

Arriba l’estiu, una de les èpoques que tots esperem, fa bon temps, sol i molts fem vacances, però a vegades la calor pot ser un perill per la salut.

Lactància materna

PEDIATRIA
Barco Rodríguez, Consuelo

Llegir més

La llet materna és el millor aliment per al lactant durant els primers mesos de vida, proporcionant tota l’energia i els nutrients que necessita durant els primers mesos de vida i segueix aportant-los almenys la meitat de les seves necessitats nutricionals durant la segona meitat del primer any i fins a un terç durant el segon any de vida.

Estenosi Aòrtica. Quan el cor també envelleix

CARDIOLOGIA
Mercé Klein, Jordi

Llegir més

L’estenosi de la vàlvula aòrtica és en l’actualitat la valvulopatia o malaltia valvular més freqüent. Això es deu al fet que la causa més comuna és l’envelliment dels teixits que formen la vàlvula.

Activitats

Consulta gratuïta sobre la lactància materna

Durant aquest mes, l’àrea de Pediatria del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de consultes gratuïtes sobre la lactància materna.

Per sol·licitar una consulta gratuïta sobre la lactància podeu trucar al 977 25 00 00, o bé enviar el següent formulari fent clic aquí.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue