Esteu aquí

Inici » Setmana Mundial de la Lactància Materna: Consulta gratuïta sobre la lactància

Setmana Mundial de la Lactància Materna: Consulta gratuïta sobre la lactància

Setmana Mundial de la Lactància Materna: Consulta gratuïta sobre la lactància

Dissabte, 1 Agost 2015

De l’1 al 7 d’agost se celebra a més de 170 països la Setmana Mundial de la Lactància Materna, destinada a fomentar la lactància materna, o natural, i a millorar la salut dels nadons de tot el món, i és per això que el Centre Mèdic Rambla Nova, us ofereix una consulta gratuïta sobre la lactància materna durant el mes d’agost.

El lema per a aquest anys és “Alletar i treballar: aconseguim que sigui possible!” i té la intenció d’informar i ajudar les dones i a la societat a que el treball no sigui un impediment perquè els nadons puguin seguir sent alletats quan la mare torna a la feina.

La lactància natural és la millor manera de proporcionar al nadó els nutrients que necessita. L’OMS la recomana com manera exclusiva d’alimentació durant els 6 primers mesos de vida; a partir de llavors es recomana seguir amb la lactància materna fins als 2 anys, com a mínim, complementada adequadament amb altres aliments innocus.

Els objectius de la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2015:

  1. Unir els esforços multi-dimensionals de tots els sectors per facilitar que les dones puguin treballar i alletar en tot lloc.
  2. Desenvolupar accions per part d’ocupadors / ores que siguin Amigables amb les Famílies / Nadons / i Mares, i que donin suport activament a les mares treballadores perquè continuïn alletant.
  3. Informar sobre els últims avenços en la tutela i protecció dels Drets de Maternitat a tot el món i crear consciència sobre la necessitat d’enfortir les legislacions nacionals i la seva aplicació.
  4. Compartir, facilitar i enfortir les pràctiques que ajuden a la lactància materna de les dones que treballen en els sectors informals.
  5. Comprometre i treballar amb grups específics, com ara: de Drets de les Treballadores, de Dones, de Joves i Sindicats per protegir els drets de lactància materna de les dones en els seus llocs de treball.

Per sol·licitar una consulta gratuïta sobre la lactància materna podeu trucar al 977 25 00 00, o bé enviar el següent formulari fent clic aquí.

Si voleu més informació sobre el que es pretén i com es pretén aconseguir, en aquesta Setmana Mundial de la Lactància Materna, podeu veure el document de WABA que la promociona, aquí.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.