Esteu aquí

Inici » El centre

El centre

El centre

Veure fullet de presentació del centre en PDF.

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Imatges del centre

Premi a la imatge per fer un recorregut fotogràfic pel centre. Prement els següents enllaços també pot veure imatges dels consultoris o de la unitat de procediments.
L’accés al centre es produeix pel xamfrà de la Rambla Nova i el carrer Rovira i Virgili. Un gran rètol lluminós ens mostra la identitat del centre. Abans d’arribar al taulell de recepció, passem per davant de l’ascensor principal.
Els espais de circulació són amples i nets, i donen accés a les successives saletes d’espera de les consultes. Les parets de vidre opac i de fusta laminada reforcen la lluminositat de l’espai.
El centre compta amb un àmbit específic d’atenció pediàtrica, que inclou una zona d’espera, una sala de joc i dues consultes. Aquest àmbit es troba en planta baixa, evitant així la necessitat d’agafar cap ascensor ni de pujar escales.

El projecte

El Centre Mèdic Rambla Nova està ubicat en un edifici singular, l’Edifici Atlàntic, al centre de Tarragona, amb accés a peu de carrer, ben comunicat i amb un aparcament públic just davant. El projecte original de l’edifici Atlàntic data de l’any 1969 i és obra de l’arquitecte Bernardí Herrera Sevilla.

El local ha estat objecte d’una reforma integral per dotar-lo d’una arquitectura moderna i funcional.

Les instal·lacions de climatització i d’enllumenat estan dissenyades per a garantir el confort dels usuaris, sempre tenint en compte l’estalvi i la sostenibilitat, gràcies al control electrònic d’eficiència energètica.Això, juntament amb un disseny net i modern, configuren un espai on els metges i els pacients gaudeixen d’un ambient de treball còmode i agradable.

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

El projecte de rehabilitació ha estat a càrrec del despatx Sunland Architecture, amb la direcció de l’arquitecte Lluc Sumoy i la col·laboració de JG Enginyers (per a les instal·lacions) i de BOMA (Brufau, Obiol, Moya & Ass, per al càlcul d’estructures).

Galardón de la 12ª Nit Empresarial a la emprendeduría

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.