logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Abril 2013

Aquest és el setzè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

Conveni de col·laboració entre el Club Tennis Tarragona i Centre Mèdic Rambla Nova

17.04.2013

Conveni de col·laboració entre el Club Tennis Tarragona i Centre Mèdic Rambla Nova

    

Llegir més

Centre Mèdic Rambla Nova donarà suport a les activitats esportives del Club Tennis Tarragona com a patrocinador principal de l’Escola de Tennis i Pàdel, l’acord inclou el patrocini del Circuit Juvenil d’Estiu del 29 de juliol al 3 d’agost.

Articles

Problemes de memòria en la Depressió i la Demència

NEUROPSICOLOGIA
Pino Roca, Maria

Problemes de memòria en la Depressió i la Demència

    

Llegir més

Els problemes d’atenció/concentració i memòria acostumen a ser una queixa freqüent en persones amb depressió i/o ansietat.
De forma inversa, els canvis en l’estat d’ànim o canvis del comportament (ansietat, irritabilitat…) poden ser una de les primeres manifestacions d’un procés neurodegeneratiu com la demència tipus Alzheimer.

Quan comencen a parlar els nens?

Unitat de Logopèdia
Rion Segarra, Olga

Quan comencen a parlar els nens?

    

Llegir més

Els nens comencen a parlar normalment cap als 18 mesos, alguns diuen les seves primeres paraules a l’any i d’altres no comencen a parlar fins als dos o més.

La diabetis

ENDOCRINOLOGIA I NUTRICIÓ
Megía Colet, Anna
Vendrell Ortega, Joan Josep

La diabetis

    

Llegir més

La diabetis és una malaltia crònica amb una elevada prevalença entre la nostra població, amb una proporció que oscil·la entre un 8 i un 12% segons el rang d’edat que es miri. Recentment s’ha publicat un estudi fet a tota Espanya en el que nosaltres hem participat, a on per primer cop podem conèixer de primera mà amb dades fiables la prevalença al nostre país.

Activitats

La Medicina de l'Esport i el Tennis

Dissabte, 27 Abril 2013 - 11:00

La Medicina de l'Esport i el Tennis

Aquest mes posem en marxa un nou cicle de Xerrades sobre Medicina de l'Esport, amb una xerrada dedicada a la Medicina Esportiva i el Tennis.

    

Llegir més

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

El sol i les malalties de la pell. El melanoma

Prevenció, diagnòstic i tractament
Dimarts, 28 Maig 2013 - 19:30
Turégano Fuentes, Pilar | DERMATOLOGIA MEDICOQUIRÚRGICA I VENEREOLOGIA
Vives Sendra, Josep Maria | DERMATOLOGIA MEDICOQUIRÚRGICA I VENEREOLOGIA

Comença la temporada d’estiu i platja i és important saber els problemes que poden derivar d’una exposició excessiva al sol i quins consells dels experts s’han de seguir per no patir-ne els efectes.
La moda de tenir la pell bronzejada en extrem ha portat a exposar la pell a dosis de radiació solar massa elevades. L’exposició als raigs ultraviolats massa constant i sense la protecció d’una crema solar adequada pot portar, per acumulació, a l’aparició del càncer de pell.

Llegir més

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue