Esteu aquí

Inici » Conveni de col·laboració entre el Club Tennis Tarragona i Centre Mèdic Rambla Nova

Conveni de col·laboració entre el Club Tennis Tarragona i Centre Mèdic Rambla Nova

Conveni de col·laboració entre el Club Tennis Tarragona i Centre Mèdic Rambla Nova

Dimecres, 17 Abril 2013

Centre Mèdic Rambla Nova donarà suport a les activitats esportives del Club Tennis Tarragona com a patrocinador principal de l’Escola de Tennis i Pàdel, l’acord inclou el patrocini del Circuit Juvenil d’Estiu del 29 de juliol al 3 d’agost.

Amb aquest conveni el Centre Mèdic Rambla Nova reafirma el seu compromís amb la promoció de l’esport entre els més joves com a mitjà per assolir una vida saludable. A la vegada els socis del Club Tennis Tarragona gaudiran de condicions preferents en els serveis que ofereix el centre.

“Ens il·lusiona molt col·laborar amb una escola que des de fa quasi 50 anys ha format a molts nens i nenes en la pràctica de l’esport a la nostra ciutat”, comentà Félix Mesalles, conseller delegat del centre durant l’acte de presentació de l’acord al que van assistir David Valeriano, gerent del Club Tennis Tarragona, el Dr. Carles Hernàndez, metge responsable de la Unitat de Medicina de l’Esport i la Dra. Teresa Maria Argemí, coordinadora mèdica de Centre Mèdic Rambla Nova.

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.