logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | juliol 2013

Aquest és el número 19 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

El Centre Mèdic Rambla Nova patrocina l'Escola de Tennis i Pàdel del Club Tennis Tarragona

15.07.2013

El Centre Mèdic Rambla Nova patrocina l'Escola de Tennis i Pàdel del Club Tennis Tarragona

Llegir més

Fruit del conveni signat amb el Club Tennis Tarragona, el Centre Mèdic Rambla Nova patrocina l’Escola de Tennis i Pàdel del Club i el Circuit Juvenil CMRN 2013.

Salut a l'estiu amb Tarragona Ràdio

15.07.2013

Salut a l'estiu amb Tarragona Ràdio

Llegir més

Amb el títol de “Salut a l’estiu”. Cada dimarts a les 12:00 podeu escoltar consells i recomanacions sobre aspectes de diferents especialitats relacionades amb els problemes de salut en les vacances d’estiu.

Articles

Activar - Estirar

Unitat de Medicina de l'Esport
Hernández Guerrero, Carles

Activar – Estirar

Llegir més

Els darrers estudis sobre l’efecte protector dels estiraments previs a la realització d’activitat física confirmen un canvi en la rutina clàssica de l’escalfament i la tornada a la calma.

Els trastorns psicològics més comuns a l'estiu

PSICOLOGIA
Hijosa Sola, Ibana

Els trastorns psicològics més comuns a l'estiu

Llegir més

En termes generals, a l’estiu, el fet de tenir més hores de llum fa que tothom estigui més actiu i alterat. Hi ha estudis que corroboren que l’exposició directa de la llum altera el nostre cervell, estimulant-lo.

M’he de preocupar pel xarampió?

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

M’he de preocupar pel xarampió?

Llegir més

El xarampió és una malaltia vírica altament contagiosa que pot trobar-se a tot el món. La vacunació és la mesura fonamental en la prevenció del xarampió. És molt eficaç i ha condicionat una davallada espectacular del nombre de casos en països desenvolupats.

Activitats

Circuit Juvenil CMRN 2013 de Tennis

El Circuit Juvenil CMRN 2013 tindrà lloc del 29 de juliol al 4 d’agost, com cada estiu, a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona, aquest any amb el patrocini del Centre Mèdic Rambla Nova.

Llegir més

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Coincidint amb el periode vacacional d'estiu, el cicle de les jornades obre un parèntesi fins el mes de setembre. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Propera jornada:

L'embaràs i el part

La reproducció assistida i el diagnòstic prenatal
Dimecres, 1 Octubre 2013 - 19:30
Carretero Bellón, Juan | Cardiologia Pediàtrica
Gou Salcedo, María | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Mazzanti Pérez, Ignacio | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
Senosiain Echarte, Raquel | OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA

Llegir més

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue