logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | agost 2012

Aquest és el vuitè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Unitat de Flebologia
Divendres, 10 Agost 2012
La nova Unitat de Flebologia ofereix el tractament ambulatori de les varius

Llegir més

La Dra. Carme Berga i el Dr. Joan Segura, especialistes en Angiologia i Cirurgia Vascular, han posat en marxa la Unitat de Flebologia del Centre Mèdic Rambla Nova, dedicada al diagnòstic i tractament de patologies venoses com les varius o les malformacions vasculars.

La cefalea infantil

Llegir més

La cefalea és un problema molt freqüent en la infància. La probabilitat de patir un episodi de mal de cap augmenta amb l’edat, arribant a ser de fins al 75% en els adolescents.

Un nou membre a la família

En primer lloc pensa que, tant tu com el teu nadó, us heu d’adaptar a una situació nova. Ell ha de fer familiars les olors, els sorolls… els seus germanets… i tu has de ser prou “astuta”, per a què l’arribada d’aquest “primor” no modifiqui la teva serenitat…

Llegir més

Pel desgast de les vostres sabatilles esportives, sabreu si us podeu lesionar

Llegir més

Per a saber si esteu a prop d’una lesió per les característiques de la vostra petjada, heu de mirar les vostres sabatilles esportives. Quan hi observeu un desgast anòmal, heu de saber per què es desgasta d’aquesta manera. Amb això, podreu evitar lesions i allargar els anys de pràctica esportiva.

jornades de divulgació mèdica

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Paral·lelament al calendari lectiu, les Jornades de Divulgació Mèdica han fet una parada estiuenca que ja està a punt d'acabar. La propera jornada prevista en el programa és la que dediquem al Càncer de Pròstata, que tindrà lloc el dimecres 3 d'octubre de 2012.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue