logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Agosto 2012

Aquest és el vuitè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Unitat de Flebologia
Divendres, 10 Agost 2012
La nova Unitat de Flebologia ofereix el tractament ambulatori de les varius

Llegir més

La Dra. Carme Berga i el Dr. Joan Segura, especialistes en Angiologia i Cirurgia Vascular, han posat en marxa la Unitat de Flebologia del Centre Mèdic Rambla Nova, dedicada al diagnòstic i tractament de patologies venoses com les varius o les malformacions vasculars.

La cefalea infantil

Llegir més

La cefalea és un problema molt freqüent en la infància. La probabilitat de patir un episodi de mal de cap augmenta amb l’edat, arribant a ser de fins al 75% en els adolescents.

Un nou membre a la família

En primer lloc pensa que, tant tu com el teu nadó, us heu d’adaptar a una situació nova. Ell ha de fer familiars les olors, els sorolls… els seus germanets… i tu has de ser prou “astuta”, per a què l’arribada d’aquest “primor” no modifiqui la teva serenitat…

Llegir més

Pel desgast de les vostres sabatilles esportives, sabreu si us podeu lesionar

Llegir més

Per a saber si esteu a prop d’una lesió per les característiques de la vostra petjada, heu de mirar les vostres sabatilles esportives. Quan hi observeu un desgast anòmal, heu de saber per què es desgasta d’aquesta manera. Amb això, podreu evitar lesions i allargar els anys de pràctica esportiva.

jornades de divulgació mèdica

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general.

Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Paral·lelament al calendari lectiu, les Jornades de Divulgació Mèdica han fet una parada estiuenca que ja està a punt d'acabar. La propera jornada prevista en el programa és la que dediquem al Càncer de Pròstata, que tindrà lloc el dimecres 3 d'octubre de 2012.

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue