logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Julio 2012

Aquest és el setè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova. En ell hi trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Dilluns, 16 Juliol 2012
Centre Mèdic Rambla Nova compta ja amb 10.000 pacients registrats

Llegir més

El Dr. Ramon Servalls ha visitat avui al pacient número 10.000 del centre.

En els primers deu mesos de funcionament, Centre Mèdic Rambla Nova ha consolidat una oferta de medicina privada d’alta qualitat a Tarragona, basada en un extraordinari quadre mèdic d’especialistes que, d’una manera integrada, han posat als pacients en el centre de la seva activitat assistencial, disposant, a més, dels mitjans tecnològicament més avançats i de les instal·lacions més modernes i eficients.

Revisió oftalmològica gratuïta

Llegir més

Recordeu que segueix en marxa la campanya de revisions oftalmològiques gratuïtes de la Unitat de Cirurgia Refractiva Làser. Aquesta revisió permet diagnosticar possibles problemes de visió i avaluar aquells casos que podrien ser tractables mitjançant cirurgia refractiva làser.

Hemorroides i fissures

Llegir més

Les malalties benignes anals com les hemorroides o fissures són molt freqüents i també sovint estan mal tractades, moltes vegades per la vergonya a consultar o per la por a patir dolor en el seu tractament. Però la veritat és tot el contrari: si es porta un control mèdic especialitzat es poden evitar moltes complicacions d’aquesta patologia.

Lactància artificial: el biberó

• La lactància artificial necessita una llet adaptada i supervisió mèdica.
• El biberó afavoreix un bon vincle afectiu entre el pare, la mare i el nadó.
• Hi ha diferents tipus de tetines i biberons. Això serà a gust del consumidor, el vostre fill.
• Hi ha diferents tipus d’esterilització. El pediatre us aconsellarà.

Llegir més

Al·lèrgia i esport

Llegir més

L’esport és sa. Tota activitat física comporta no només un nivell de salut si es practica adequadament, sinó que és per a molts font de benestar.

Curiosament, com passa amb altres activitats, ens centrem en un determinat esport o afició i l’intentem practicar amb assiduïtat per a millorar-ne la tècnica, i sense adonar-nos ens veiem en entorns similars o en condicions d’exercici que es repeteixen amb reiteració.

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue