logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Eco-Doppler cardíac color 2D i 3D adult

És la prova diagnòstica fonamental en Cardiologia, ja que proporciona valuosa informació de l'estat del cor en permetre observar amb gran detall i en temps real el seu funcionament. Es fan servir ultrasons, que es transmeten gràcies a una mena de micròfon anomenat transductor, que es col·loca en diverses posicions sobre la paret del tòrax. Els ultrasons, en rebotar a les estructures cardíaques, permeten obtenir una imatge molt precisa del cor en moviment. A més, el color i el Doppler, que fem servir sempre en l'exploració, ens permeten veure amb precisió la circulació de la sang per les cambres cardíaques i quantificar les alteracions que es detectin.

Les aplicacions més importants són:

  1. La valoració de la força de contracció del múscul cardíac (la funció ventricular). L'alteració d'aquesta funció provoca insuficiència cardíaca i símptomes de dificultat respiratòria, inflor i fatiga.
  2. L'estudi de les vàlvules i les seves malalties.
  3. Obtenir informació indirecta sobre l'estat de les artèries del cor.
  4. Conèixer l'impacte d'altres malalties sobre el cor, com la hipertensió arterial, les malalties pulmonars o la diabetis.
  5. Algunes malalties, com l'infart de miocardi, les arrítmies cardíaques o la insuficiència cardíaca, poden causar alteracions en el funcionament del cor que es detecten gràcies a aquesta prova.

La prova no és dolorosa i no presenta cap tipus de risc ni efecte secundari. No és necessària cap preparació per a sotmetre's a aquesta exploració.

L'ecocardiografia tridimensional (3D) és l'avenç més innovador de la tècnica en els darrers anys. Ara, l'estudi en tres dimensions ens permet guanyar en precisió diagnòstica, observant el cor i les seves alteracions des de diferents angles de visió. Amb aquesta tècnica és possible realitzar una reconstrucció espacial molt precisa de les estructures cardíaques i de les anomalies que diagnostiquem.

Procediment inclòs en el protocol de revisió de la Unitat de Revisions Mèdiques.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue