logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | febrer 2016

Aquest és el número 43 de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Notícies

El Dr. Jesús Sánchez Sangrós i la Dra. Rosa Goriet Pardo, de la Clínica Baviera, s'incorporen al Centre Mèdic Rambla Nova

Llegir més

El Dr. Jesús Sánchez Sangrós i la Dra. Rosa Goriet Pardo, tots dos llicenciats en Medicina i Cirurgia, Especialistes en Oftalmologia, s’han incorporat al Centre Mèdic Rambla Nova.

Articles

Sarcopenia, la pèrdua de massa i potència muscular en la gent gran

MEDICINA INTERNA
Argemí Coletas, Teresa Maria

Llegir més

Des dels anys 80 la sarcopenia es defineix com la pèrdua de massa i potència muscular que es produeix sempre amb el pas dels anys.

Miomes uterins, els tumors benignes de l'úter

OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
De la Cruz Wong, José Carlos

Llegir més

Els miomes o fibromes de l’úter són tumors benignes de múscul llis uterí que apareixen durant l’edat reproductiva de la dona. Estan presents fins al 40% de les dones.

Glaucoma, la ceguesa silenciosa

Unitat d'Oftalmologia General i Cirurgia Oftàlmica
Sánchez Sangrós, Jesús
Goriet Pardo, Rosa

Llegir més

Segons dades de l’OMS, el glaucoma, que afecta més de 60 milions de persones a tot el món ja més de mig milió a Espanya, és actualment la segona causa de ceguesa.

Activitats

Campanya gratuïta de revisió de problemes de son

18 de març, Dia Mundial del Son

Commemorant el Dia Mundial del Son, que es celebra enguany el dia 18 de març, la Unitat del Son del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de son. Si teniu problemes per dormir o teniu somnolència diürna, si patiu apnees obstructives o simplement ronqueu, us convidem a que visiteu la nostra Unitat del Son de forma gratuïta durant el mes de març.

Segueix-nos

twitter.com . facebook.com . linkedin.com . youtube.com . flickr.com . issuu.com . RSS

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue