logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

CMRN NEWS | març 2013

Aquest és el quinzè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Campanya gratuïta de revisió de problemes de son

Commemorant el Dia Mundial del Son, que es celebra cada any el dia 20 de març, la Unitat del Son del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de son.

Nous tractaments per a l'arrítmia més freqüent

Llegir més

La fibril·lació auricular és l’arrítmia cardiaca sostinguda més freqüent, la que ocasiona més consultes especialitzades i la que en xifres absolutes ocasiona més complicacions. Encara que algunes persones joves la pateixen, és una arrítmia característica de persones que han superat la cinquena dècada de la vida.

Tractament del relaxament muscular a la zona vaginal
Unitat d'Urologia Integral
Egea Alfonzo, Alejandro
Incontinència i plaer sexual

Llegir més

Les pacients que pateixen pèrdua involuntària d’orina a l’hora de tossir, esternudar, riure, fer exercici o quan tenen relacions sexuals, poden corregir la seva incontinència urinària i alhora millorar el seu plaer sexual i el de la seva parella. El relaxament vaginal és la pèrdua de l’estructura òptima de la vagina.

Els perills de la cirurgia low cost

Llegir més

Els anys de la puixança econòmica van comportar una realitat que s’estava constatant des de feia temps en la nostra societat: l’auge de la cirurgia estètica i la seva popularització.
Amb la crisi s’ha produït la punxada de la “bombolla de la cirurgia estètica”, i com a efecte beneficiós hi ha hagut una moderació dels costos i la perniciosa aparició de la cirurgia “low cost”.

Commemorant el Dia Mundial del Son, que es celebra cada any el dia 20 de març, la Unitat del Son del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de son.
Si hi esteu interessats, simplement empleneu el següent formulari i el personal del centre es posara en contacte amb vosaltres per a concertar la visita.

La Medicina de l'Esport i el Tennis

Aquest mes posem en marxa un nou cicle de Xerrades sobre Medicina de l'Esport, amb una xerrada dedicada a la Medicina Esportiva i el Tennis.

Llegir més

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Diagnòstic i tractament. Infeccions i viatges
Les varius

L’al·lèrgia és una hipersensibilitat a una substància particular que es pot inhalar, ingerir o tocar i que produeix uns símptomes característics. Les al·lèrgies a Espanya augmenten cada any un 2%. Es calcula que al nostre país hi ha prop de 10 milions de persones que pateixen algun tipus d’al·lèrgia.

Aquesta Jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé emplenant el següent formulari.

Llegir més

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue