logov5

Actualidad del centro

El Centro Médico Rambla Nueva es el resultado del proceso de definición del espacio común entre las necesidades de los médicos y las de sus pacientes.

Noticias CMRN | Marzo 2013

Aquest és el quinzè lliurament de CMRN NEWS, el newsletter del Centre Mèdic Rambla Nova, en el que trobareu un recull dels darrers articles i notícies publicats a la web del centre.

El propòsit d'aquest newsletter és facilitar-vos l'accés a la darrera informació i activitats divulgatives que us oferim de la ma dels professionals que integren el nostre equip humà. Esperem que sigui del vostre interès.

Campanya gratuïta de revisió de problemes de son

Commemorant el Dia Mundial del Son, que es celebra cada any el dia 20 de març, la Unitat del Son del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de son.

Nous tractaments per a l'arrítmia més freqüent

Llegir més

La fibril·lació auricular és l’arrítmia cardiaca sostinguda més freqüent, la que ocasiona més consultes especialitzades i la que en xifres absolutes ocasiona més complicacions. Encara que algunes persones joves la pateixen, és una arrítmia característica de persones que han superat la cinquena dècada de la vida.

Tractament del relaxament muscular a la zona vaginal
Unitat d'Urologia Integral
Egea Alfonzo, Alejandro
Incontinència i plaer sexual

Llegir més

Les pacients que pateixen pèrdua involuntària d’orina a l’hora de tossir, esternudar, riure, fer exercici o quan tenen relacions sexuals, poden corregir la seva incontinència urinària i alhora millorar el seu plaer sexual i el de la seva parella. El relaxament vaginal és la pèrdua de l’estructura òptima de la vagina.

Els perills de la cirurgia low cost

Llegir més

Els anys de la puixança econòmica van comportar una realitat que s’estava constatant des de feia temps en la nostra societat: l’auge de la cirurgia estètica i la seva popularització.
Amb la crisi s’ha produït la punxada de la “bombolla de la cirurgia estètica”, i com a efecte beneficiós hi ha hagut una moderació dels costos i la perniciosa aparició de la cirurgia “low cost”.

Commemorant el Dia Mundial del Son, que es celebra cada any el dia 20 de març, la Unitat del Son del Centre Mèdic Rambla Nova inicia una campanya de revisions gratuïtes de problemes de son.
Si hi esteu interessats, simplement empleneu el següent formulari i el personal del centre es posara en contacte amb vosaltres per a concertar la visita.

La Medicina de l'Esport i el Tennis

Aquest mes posem en marxa un nou cicle de Xerrades sobre Medicina de l'Esport, amb una xerrada dedicada a la Medicina Esportiva i el Tennis.

Llegir més

Jornades de Divulgació Mèdica 2013

Les Jornades de Divulgació Mèdica del Centre Mèdic Rambla Nova són sessions gratuïtes i obertes al públic en general, concebudes per a informar sobre aspectes de salut que són actualment d'interès general. Fent clic aquí podeu veure una llista de les properes jornades previstes.

Les jornades tindran lloc a la sala d’actes de la
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA
Av. Pau Casals, 17, Tarragona

Propera jornada:

Diagnòstic i tractament. Infeccions i viatges
Les varius

L’al·lèrgia és una hipersensibilitat a una substància particular que es pot inhalar, ingerir o tocar i que produeix uns símptomes característics. Les al·lèrgies a Espanya augmenten cada any un 2%. Es calcula que al nostre país hi ha prop de 10 milions de persones que pateixen algun tipus d’al·lèrgia.

Aquesta Jornada té una durada prevista de 60-90 minuts. Acte gratuït amb places limitades. Es requereix confirmar l’assistència trucant al 977 25 00 00, o bé emplenant el següent formulari.

Llegir més

Buscador

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
  • A cualquier hora del día
  • Sin esperas y muy fácil
  • Eliges la hora que mejor te va
  • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue