logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular

Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular

Coincidint amb la celebració del Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular, els Drs. Albert Josa i Salvador Montserrat, de la Unitat de Medicina Familiar i Comunitària del Centre Mèdic Rambla Nova, amb la col·laboració del Laboratori Duran-Bellido (www.labmdb.com) organitzen una campanya de prevenció que pretén acostar els detalls d’aquest problema de salut i oferir un diagnòstic personalitzat a la població d’entre 40 i 65 anys d’edat. La campanya inclou revisions mèdiques gratuïtes destinades a mesurar el risc cardiovascular (és a dir, el risc de patir un infart de miocardi o cerebral) i assessorar els pacients en la millor manera de prevenir-lo per part dels especialistes en Medicina Familiar i Comunitària.

Les malalties cardiovasculars (en particular els infarts de miocardi i cerebrals) són la principal causa de mort al nostre país, i el seu tractament és molt costós. Sense un bon assessorament sobre com abordar-les i sobretot com prevenir-les, podem arribar a patir unes conseqüències que en ocasions poden ser greus. La prevenció és el camí més rendible i més eficaç per a una bona salut. Prevenir és tan simple com identificar els factors de risc i molts cops corregir-los a base de modificar els hàbits.

Per a la revisió que es proposa en aquesta campanya no calen més de 20 minuts, i aquesta inclou la recollida de dades del pacient (edat, sexe, hàbits, antecedents mèdics) i la mesura de la tensió arterial, nivell de glucèmia i el perfil lipídic (colesterol total, LDL, HDL i triglicèrids). Això permetrà avaluar els factors de risc que afecten al pacient, a qui se li lliurara un dossier amb material informatiu i recomanacions per al seu cas.

Les persones interessades en fer-se la revisió només s’han d’adreçar al Centre Mèdic Rambla Nova o trucar al telèfon 977 250000. També es pot fer la inscripció a través de la web, omplenant aquest formulari.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue