logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Topografia corneal

Topografia cornealLa Topografia corneal permet l'estudi del relleu superficial de la còrnia, per a avaluar les possibles irregularitats i els diferents graus de curvatura.

Quines aplicacions té

La topografia corneal dona com a resultat una representació de tota la superfície corneal, mesurant gruixos, curvatura i relleu. Tota aquesta informació és imprescindible tant per a l'estudi d'idoneïtat com per a la posterior preparació de procediments com la Cirurgia Refractiva Làser, l'implant de lents intra-oculars o l'adaptació de lents de contacte. Posteriorment, la topografia corneal també ajuda a fer el seguiment dels resultats.

També és molt útil en el diagnòstic i seguiment de malalties corneals, com el queratocon, la degeneració marginal pelúcida, els astigmatismes irregulars, etc.

Preparació prèvia

No cal cap preparació prèvia.

Com es realitza

Auto-refractòmetre Nidek per a realitzar topografia cornealEl pacient seu davant del topògraf o refractòmetre amb el front recolzat sobre l'aparell, i l'examinador posa en marxa el procés, que és automàtic. Hi ha diverses tècniques per a obtenir resultats similars, i per al pacient no suposen cap diferència.

Efectes secundaris

La topografia corneal no produeix cap molèstia, tret de la possible incomoditat o cansament per la postura.

Riscos possibles

La topografia corneal és una prova innòcua i inofensiva que no implica cap risc.

Resultats

Els resultats d'aquesta prova són immediats. El metge obté un mapa de la còrnia que resulta molt valuós per al diagnòstic i preparació d'altres procediments.

En cas d'aplicar tractament, és habitual repetir el procediment periòdicament per a fer-ne el seguiment evolutiu.

Procediments alternatius

Hi diversos tipus d'aparells per a fer aquest procediment, que fan servir diferents tecnologies, però tots resulten innocus i inofensius per al pacient.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue