logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Fluxometria o micciometria

Per a què serveix

El seu metge ha sol•licitat que es realitzi aquesta prova per estudiar el buidament de la seva bufeta.

Com es realitza

Consisteix en orinar en un recipient especial que mesurarà la velocitat i la quantitat d’orina. És una prova molt senzilla i només li demanarem que orini en una habitació tancada en un lavabo especial. Tindrà tot el temps que necessiti per orinar, ho farà en la intimitat i sense interrupcions.

Preparació

La única preparació que necessita és venir amb ganes normals d’orinar. Aquesta prova pot donar al seu metge informació de com orina, per aquest motiu és tant important que vingui amb ganes d’orinar.

Li recomanem que no orini en les dues hores prèvies a la prova.

Si la quantitat d’orina que s’aconsegueix és insuficient, la prova no té valor i serà necessari repetir-la en el futur (si és posible el mateix dia). És molt important que arribi a la prova amb la bufeta plena. Si la quantitat d’orina no és suficient haurà de beure aigua i esperar a tenir ganes de nou. És preferible que vingui sense presses i en condicions normals, ja que ens interessa saber com orina vostè habitualment.

Recordi: és important que vingui amb ganes d’orinar.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue