logov5

Proves mèdiques

Els procediments són les proves diagnòstiques i/o terapèutiques que s'ofereixen al centre.

Pressió intra-ocular

La mesura de la Pressió intra-ocular (PIO), també coneguda com tonometria, permet el diagnòstic de malalties com el glaucoma.

El glaucoma és una atròfia progressiva del nervi òptic causada per una pressió intra-ocular excessiva, la qual pot produir alteracions del camp visual i fins i tot la ceguesa. En casos aguts, pot presentar dolor i vermellor. El glaucoma crònic és el més comú i sol aparèixer a partir dels 40 anys. La pèrdua de camp visual és progressiva, i no afecta a la visió central fins a la fase final. Aquesta manca de símptomes fa aconsellable el control rutinari de la pressió ocular a partir dels 40 anys.

Per a realitzar aquest procediment s'utilitza el tonòmetre pneumàtic, un tipus de tonòmetre d'aplanament accionat per gas freó que permet calcular la pressió intra-ocular mesurant la força necessària per a aplanar la còrnia.

Si feu servir lents de contacte, procureu no posar-vos-les en les 24 hores prèvies a la prova.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue