logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Pediatria

Tots els pares volen el millor per als seus fills. CMRN ofereix a les famílies una atenció pediàtrica de primer nivell des dels primers dies del nadó fins l'adolescència. En algunes especialitats, com la cardiologia, fins i tot abans de néixer, per a la detecció de malformacions intra-úter.

La pediatria atén al nen sa i al malalt. Amb el nen sa duent a terme una medicina preventiva, amb indicacions sobre l'alimentació, control del creixement físic i psíquic i l'aplicació del calendari vacunal.

Atenció especialitzada

Durant totes les etapes, el pediatra ens assessora i col·labora amb les següents àrees específiques o subespecialitats pediàtriques:

• Cardiologia pediàtrica
• Endocrinologia pediàtrica
• Gastroenterologia pediàtrica
• Neurologia pediàtrica

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue