logov5

Centre mèdic Rambla Nova

El programa del centre incorpora un àrea de recepció, 14 consultoris d’especialistes amb espais propis d’espera i una unitat de procediments on es realitzen endoscòpies i cirurgies ambulatòries.

Rinoplàstia Ultrasonica i Rinomodelació

Amb el pas dels anys les tècniques de retoc estètic del nas s'han anat tornant menys invasives. Hi ha alguns pacients que poden millorar amb una rinomodelació, tècnica no quirúrgica. En quant als tractaments quirúrgics, hi ha hagut una important evolució en les tècniques anestèsiques, agafant una major importància la anestèsia local amb sedació i reduint-se d'aquesta manera el temps de recuperació postoperatori.

Rinoplàstia Ultrasónica, la cirurgia del nas

La rinoplàstia és l'intervenció més sol·licitada, el canvi que es produeix a la cara del pacient és en la majoria de casos molt impactant.

Image
La rinoplàstia Ultrasónica és el procediment estrella de Clínica Rinos, l'objectiu d'aquesta tècnica és corregir els defectes que presenta el nas, estètics i / o funcionals.
 
La naturalitat és l'objectiu que volem aconseguir amb la intervenció, un nas amb estigma d'intervenció quirúrgica no és harmònica ni natural.
 
La Rinoplàstia Ultrasónica ens permet llimar i mobilitzar els ossos nasals, respectant els teixits tous i sense que amb prou feines es produeixi sagnat.
 
Aquesta tècnica de rinoplàstia ultrasònica fa servir una nova eina d'ultrasons per remodelar l'os amb més precisió i així reduir els blaus, edemes, i inflor, amb la nostra experiència hem comprovat que la recuperació és més ràpida i la tornada a les activitats en menys temps.
La cirurgia està especialment indicada per a persones que desitgen:
 
 • Millorar la funció respiratòria
 • Remodelar la forma del nas
 • Reduir o augmentar la seva mida
 • Corregir defectes o lesions congènites

Rinomodelació (sense cirurgia)

L'alternativa a passar per quiròfan és la rinomodelació (o rinoplàstia sense cirurgia), una gepa discreta o una punta caiguda poden corregir-se amb rinomodelació.

Image

La Rinomodelació està indicada per corregir els defectes del perfil del dors del nas, petites gepes i puntes caigudes. Pot realitzar-se a partir dels 15 anys.

A clínica Rinos tenim un dels cirurgians amb més experiència d'Espanya en rinomodelació.

Pacient sotmesa a rinomodelació, se li ha realitzat una correcció del dors, eliminant la petita gepa, i una elevació de la punta per aconseguir un angle naso-labial correcte

 • Amb anestèsia local i sense cirurgia
 • En només 1 o 2 sessions de 30 minuts
 • Productes reabsorbibles o permanents
 • Recuperació immediata
 • Més econòmic que la rinoplàstia
Image
Image
Image
Image

Què estas buscant?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

 • A qualsevol hora del dia
 • Sense esperes i molt fàcil
 • Tries l'hora que millor et va
 • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue