logov5

Centre médico Rambla Nova

El programa del centro incorpora un área de recepción, 14 consultorios de especialistas con espacios propios de espera y una unidad de procedimientos donde se realizan endoscopias y cirugías ambulatorias

Rinoplàstia Ultrasonica i Rinomodelació

Amb el pas dels anys les tècniques de retoc estètic del nas s'han anat tornant menys invasives. Hi ha alguns pacients que poden millorar amb una rinomodelació, tècnica no quirúrgica. En quant als tractaments quirúrgics, hi ha hagut una important evolució en les tècniques anestèsiques, agafant una major importància la anestèsia local amb sedació i reduint-se d'aquesta manera el temps de recuperació postoperatori.

Rinoplàstia Ultrasónica, la cirurgia del nas

La rinoplàstia és l'intervenció més sol·licitada, el canvi que es produeix a la cara del pacient és en la majoria de casos molt impactant.

Image
La rinoplàstia Ultrasónica és el procediment estrella de Clínica Rinos, l'objectiu d'aquesta tècnica és corregir els defectes que presenta el nas, estètics i / o funcionals.
 
La naturalitat és l'objectiu que volem aconseguir amb la intervenció, un nas amb estigma d'intervenció quirúrgica no és harmònica ni natural.
 
La Rinoplàstia Ultrasónica ens permet llimar i mobilitzar els ossos nasals, respectant els teixits tous i sense que amb prou feines es produeixi sagnat.
 
Aquesta tècnica de rinoplàstia ultrasònica fa servir una nova eina d'ultrasons per remodelar l'os amb més precisió i així reduir els blaus, edemes, i inflor, amb la nostra experiència hem comprovat que la recuperació és més ràpida i la tornada a les activitats en menys temps.
La cirurgia està especialment indicada per a persones que desitgen:
 
 • Millorar la funció respiratòria
 • Remodelar la forma del nas
 • Reduir o augmentar la seva mida
 • Corregir defectes o lesions congènites

Rinomodelació (sense cirurgia)

L'alternativa a passar per quiròfan és la rinomodelació (o rinoplàstia sense cirurgia), una gepa discreta o una punta caiguda poden corregir-se amb rinomodelació.

Image

La Rinomodelació està indicada per corregir els defectes del perfil del dors del nas, petites gepes i puntes caigudes. Pot realitzar-se a partir dels 15 anys.

A clínica Rinos tenim un dels cirurgians amb més experiència d'Espanya en rinomodelació.

Pacient sotmesa a rinomodelació, se li ha realitzat una correcció del dors, eliminant la petita gepa, i una elevació de la punta per aconseguir un angle naso-labial correcte

 • Amb anestèsia local i sense cirurgia
 • En només 1 o 2 sessions de 30 minuts
 • Productes reabsorbibles o permanents
 • Recuperació immediata
 • Més econòmic que la rinoplàstia
Image
Image
Image
Image

Buscador

Què estas buscant?

Pedir Cita Online

Pedir Cita Online
Ventajas de la citación Online
 
 • A cualquier hora del día
 • Sin esperas y muy fácil
 • Eliges la hora que mejor te va
 • Puedes modificarla si quieres o cancelarla

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El proyecto del centro se gesta en 2009 cuando, partiendo de la idea original y en un proceso de análisis en que participan dos colectivos, se definen todas las vertientes del proyecto, técnicas y perceptivas, teniendo en cuenta las visiones del médico y el paciente del que tiene que ser este espacio de relación, donde la actividad médica tiene que lograr las máximas cuotas de satisfacción.

Instalaciones

footer2

Las 14 consultas se encuentran en un único espacio, en algunos casos dividido por una mampara opaca de vidrio que separa el propio despacho de la zona de exploración. Cada consulta cuenta con el equipamiento apropiado para el diagnóstico o el tratamiento propios de las especialidades que aloja.

Dónde estamos

footer3
---
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar con el centro

footer4
 

Per teléfono

Tel. +34 977 25 00 00 |
Por email
Contactar por formulario

Conecta con nosotros

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue