logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

La Dra. Fonoll al Congrés Mundial de la Radiologia

La Dra. Maite Fonoll i Balañá, metgessa especialista en Radiodiagnòstic, ha assistit, del 27 de novembre al 2 de desembre, al 97th Scientific Assembly and Annual Meeting de la RSNA (Societat Nord-americana de Radiologia), que s’ha celebrat al McCormick Place Convention Center, a la ciutat de Chicago.

Es considera el Congrés Mundial de la Radiologia i on totes les empreses del sector presenten les seves novetats tecnològiques, destacant els darrers aparells de Mamografia Digital, tecnologia de la qual ja disposa el Centre Mèdic Rambla Nova.

Hi han assistit vora 60.000 persones i, amb una organització impecable, una vegada més ha estat molt valorat i de gran aprofitament cientificotècnic.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue