logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

Acord de finançament amb BanSabadell Fincom

El Centre Mèdic Rambla Nova ha signat aquesta setmana un acord amb BanSabadell Fincom EFC, SAU, filial del Banc de Sabadell, per a gestionar el finançament de serveis i procediments mèdics.

En l'acte de signatura de l'acord hi han estat presents en Benet J. Heredia, director de l'oficina principal de Tarragona del Banc de Sabadell, en Carles Sardà, director territorial de BanSabadell Fincom, i en Félix Mesalles, conseller delegat del Centre Mèdic Rambla Nova.

Amb aquest servei, el Centre Mèdic Rambla Nova posa a disposició dels seus pacients una forma de fraccionar el pagament de les seves despeses mèdiques amb agilitat i sense haver-se de desplaçar a l'entitat financera. La gestió es pot fer directament des del propi centre.

Per a sol·licitar un pressupost personalitzat, conèixer la llista de procediments inclosos en aquesta oferta o demanar més informació, feu clic aqui.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue