Esteu aquí

Inici » Accés directe » Finançament

Finançament

Finançament

Si necessiteu finançar el vostre procediment diagnòstic o terapèutic, des del Centre Mèdic Rambla Nova us podem gestionar un crèdit sense interessos ni comissions per pagaments a terminis de fins a 12 mesos1.

Podeu sol·licitar un pressupost personalitzat i conèixer la llista de procediments inclosos en aquesta oferta trucant al tel. 977 25 00 00, o bé podeu omplenar les següents dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Type the characters you see in this picture. (verificar amb audio)
Escriviu els caracters que es veuen en la imatge de dalt. Si no la podeu llegir, envieu el formulari i es creara una nova imatge. No es diferencien majúscules de minúscules.

(1) Oferta financera oferida per BanSabadell Fincom EFC, SAU i subjecte a la seva aprovació. Sense interessos ni comissions. TIN 0%. TAE 0%. Import màxim a finançar 2.500 €. Sense necessitat de canviar d’entitat bancària. Per imports més elevats o terminis més llargs (fins a 60 mesos) consulteu altres possibilitats de finançament. Oferta vigent fins el 31.12.2012.

BanSabadell Fincom

Segueix-nos

twitter.com .facebook.com .linkedin.com .youtube.com .flickr.com .issuu.com .RSS

 

La web de Centre Mèdic Rambla Nova té un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix la relació metge-pacient. Davant de qualsevol dubte, consulti amb el seu metge.