logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

No sé què em passa? Estic “depre”

Des de fa uns dies et sents amb apatia, deixadesa, canvis d’humor, una certa irritabilitat gratuïta, t’envaeix una sensació de tristor...
Les persones ens acostumem a “malviure” ràpidament. Encara que les nostres relacions no siguin satisfactòries, la nostra vida no ens faci sentir feliços, ens conformem acceptant-ho, fins que una crisi o un augment de tensió fan que realment ens plantegem que ens passa alguna cosa.

Els canvis estacionals, com la primavera i la tardor, la falta de llum solar, el dia socialment assenyalat de record dels que ja no hi són, són precipitants d’un comportament que segurament ja porta temps funcionant malament.
El professional de psicologia clínica primer farà un diagnòstic objectiu de si existeixen criteris reals o no per a una depressió, i alhora, de quin tipus de depressió es tracta, ja que n’hi ha de reactives, de cícliques, amb una forta base orgànica... per a, un cop detectada i delimitada la depressió, plantejar un canvi en les pautes de comportament i en la manera en què s’interpreta la realitat, per a així poder adquirir major autocontrol i autoestima.

Hi ha solució i possibilitat de millora. Per què conformar-nos amb un “estic depre” i esperar a què se’ns passi fins la propera temporada?

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue