logov5

Actualitat del centre

El Centre Mèdic Rambla Nova és el resultat del procés de definició de l’espai comú entre les necessitats dels metges i les dels seus pacients.

La hipertensió arterial: prevalença i diagnòstic

La Hipertensió Arterial (HTA) és una malaltia crònica que presenta una prevalença molt important en els països desenvolupats, afectant a quasi el 40% dels adults. A Espanya, l'HTA també constitueix un important problema de salut pública. En la població general adulta la prevalença de l'HTA és d’aproximadament el 35%, arribant al 40% en edats mitjanes i a més del 60% en els més grans de 60 anys, afectant en total a uns 10 milions d’individus adults. De fet, més del 30% de totes les morts ocorregudes a la població espanyola en els darrers anys són atribuïbles a una pressió arterial elevada. Un dels principals problemes en què ens trobem en front dels pacients hipertensos és que no saben que ho són perquè, probablement, no van als controls regulars amb el seu metge. En la nostra població només un 30% de tots els pacients hipertensos estan realitzant tractament i, d’aquests, només el 16% presenta unes xifres de pressió arterial adequades, és a dir, estan per sota de 140 mmHg de pressió arterial sistòlica i per sota de 90 mmHg de pressió arterial diastòlica. Un dels mètodes de diagnòstic que tenim a la nostra consulta és la Monitorització Ambulatòria de la Pressió Arterial (MAPA). Es tracta d’un aparell que ens mesura de manera periòdica la pressió arterial durant 24 hores i després, mitjantçant un programa informàtic, ens reprodueix en un ordinador el total de les mesures que ens ha pres. D’aquesta manera podem diagnosticar de manera fiable si un pacient és hipertens o si el tractament que se li ha pautat és efectiu, entre d’altres indicacions.

Què estas buscant?

Demaneu Cita Online

Demaneu Cita Online

Avantatges de la citación Online

  • A qualsevol hora del dia
  • Sense esperes i molt fàcil
  • Tries l'hora que millor et va
  • Pots modificar-la si vols o cancel·lar-la
 

 

Centre Mèdic Rambla Nova

footer1

El projecte del centre es gesta l’any 2009 quan, partint de la idea original i en un procés d’anàlisi en què participen dos col·lectius, es defineixen tots els vessants del projecte, tècniques i perceptives, tenint en compte les visions del metge i el pacient del que ha de ser aquest espai de relació, on l’activitat mèdica ha d’assolir les màximes quotes de satisfacció.

Instal·lacions

footer2

Les 14 consultes es resolen en un únic espai, en alguns casos dividit per una mampara opaca de vidre que separa el propi despatx de la zona d’exploració. Cada consulta compta amb l’equipament apropiat per al diagnòstic o el tractament propis de les especialitats que allotja.

On estem

footer3
© Centre Mèdic Rambla Nova
Rambla Nova, 103 (Edifici Atlàntic)
CP 43001
Tarragona, España
 

Contactar amb nosaltres

footer4
 

Per telèfon

Tel. +34 977 25 00 00 |
Per email
Contactar per formulari

Connecta amb nosaltres

if linkedin 437252if YouTube 191274flickrissue